Overzicht productnieuws

Het gemak voor de installateur is na 20 jaar nog steeds de kracht

Het jaar 2001 ligt alweer 20 jaar achter ons. Wikipedia ging van start. De Twin Towers gingen neer. En de Toren van Pisa ging na 11 jaar renovatie weer open voor publiek.

Een haspel voor elke toepassing

Brandslanghaspels worden in vrijwel ieder gebouw voorgeschreven. Uitgangspositie daarbij is dat iedere plek in een gebouw met bluswater kan worden bereikt.

NIEUW! Ajax SHR sproeischuimblusser, de krachtigste blusser ooit

Dit heeft zich vertaald in de nieuwste generatie brandblussers, de SHR serie.

 

BIM tools van Saval voor brandveiligheid

Steeds meer architecten en installateurs gaan werken met BIM. De vraag naar ondersteuning vanuit fabrikanten met betrekking tot BIM groeit.

Saval brengt fluorvrije schuimblusser op de markt

Schuimblussers zijn onmisbaar. Met 6 liter schuim kun je namelijk een brand blussen waar de brandweer maar liefst 25 liter water voor nodig heeft.

Chubb case study - datacentrum Orange Business Services

Orange Business Services heeft ter bescherming van haar datacentrum tegen brand gekozen voor een Chubb branddetectie- en blusgassysteem.

ONZE AANPAK VOOR DE EERSTE 15 MINUTEN BIJ BRAND

Optimale (brand)veiligheid bestaat volgens ons altijd uit de juiste balans tussen de onderdelen Interventie, Installatie en Instructie, met jou als middelpunt.

Legionellarisico verkleind door extra brandslanghaspelverzegeling

In het kader van de legionella preventie moeten gebouweigenaren ervoor zorgen dat brandslanghaspels alleen gebruikt worden bij brand, en niet om de planten water te geven, de auto te wassen enz.

BIM by Saval

Deze technische productinformatie / specificaties van onze brandveiligheidsproducten voor BIM projecten is nu kosteloos beschikbaar via de link onderaan dit nieuwsartikel. 

 

Saval plug-in for Revit®

Volledig gesynchroniseerd met de laatste gebouwontwerpen, de daarbij behorende plattegronden en Saval producten, genereert de plug-in automatisch visualisaties van de locatie en dekking van de brandblusapparatuur.