Overzicht productnieuws

All-electric en waterstof oplossingen blikvangers op VSK

Maar de Xource is een blikvanger op de stand

Caleffi herintroduceert uitgebreid box-assortiment inclusief servicekoffer

Voor een groot assortiment courante componenten heeft Caleffi boxen samengesteld: voor automatische ontluchters, vulsets, vuilafscheiders, etc.

Eenvoudig en snel (bij)vullen van je cv-installatie doe je met de Caleffi vulset

Eén of enkele keren per jaar moet je cv-installatie bijgevuld worden, omdat de druk anders te laag wordt. Om dit proces makkelijker en sneller te laten verlopen, kun je een vulset gebruiken.

Een duurzame installatie? Weg met lucht en vuil!

Lucht en vuil in cv-installaties zijn een veelvoorkomend probleem. Voor een duurzame en efficiënte installatie is het daarom van belang om zowel een lucht- als vuilafscheider te plaatsen.

 

Automatische ontluchters zorgen voor optimale prestatie van uw installatie

Lucht veroorzaakt alleen maar problemen in verwarmings- en koelinstallaties. Elke vakman zal dit beamen.

Innovatieve terminal unit aansluitkit reduceert aantal verbindingen

In hotels en kantooromgevingen worden steeds vaker watergevoerde systemen voor verwarming en koeling toegepast. Deze systemen op de juiste manier aanleggen, inregelen, naregelen en onderhouden, is geen sinecure.

Caleffi aanwezig tijdens innovatie-event Building Holland 2017

Hier komen de meest actuele trends en ontwikkelingen binnen de bouw en vastgoed samen. Caleffi zal er met enkele slimme oplossingen aantonen hoe men snel een eenvoudig een duurzame installatie kan bekomen. 

Creëer zelf succesvolle projecten in duurzame warmtevoorziening met Caleffi Academy

Warmtenetten, centrale stookplaatsen, stadsverwarming, … het zijn nieuwe manieren om duurzame installaties in te richten, vooral in middelgrote tot grote projecten waar de traditionele cv-installatie de huidige doelstelling m.b.t.

Caleffi Hydronic Design: gratis opleidingen inregelen!

Een goede zaak voor onze toekomst! Maar het belang van goede naregeling valt niet te onderschatten. De consument stelt het uiteindelijke comfort als hoogste doel.

Academy Hydronic Design: opleidingen in systeemoptimalisatie

Systeemoptimalisatie… een makkelijk woord voor een moeilijke materie? Zeker niet!  Het belang ervan mag niet onderschat worden, noch de winsten die ermee behaald kunnen worden.