Overzicht productnieuws

AWADUKT Thermo lucht-aardwarmtewisselaar

Of het nu gaat om scholen, crèches, eengezinswoningen, ziekenhuizen of kantoren: alle ruimten, gebouwen en mensen hebben frisse lucht nodig.

Renson Endura Delta

Met de Endura Delta pakt Renson uit met een balansventilatie-unit die qua vraagsturing een stuk verder gaat dan de bestaande D-systemen.

Ideaal voor renovatie, de Whisper Air van Spirair Luchttechniek

De WHISPER AIR is een decentrale warmteterugwinunit. Het garandeert een continue aanvoer van verse en frisse lucht, waardoor het CO2-niveau optimaal blijft en de vervuilde lucht goed kan worden afgevoerd.

Renson opent gloednieuw Concept Home in Waregem

Op een steenworp afstand van het hoofdkantoor aan de E17 opent Renson het Renson Concept Home.

Homecare systemen van BUVA bieden voordelen voor de gehele bouwkolom

Door systemen voor verwarming, koeling en ventilatie in een gebouw slim te koppelen en in te kopen bij één partij, inclusief bouwkundige elementen zoals hang- en sluitwerk en kaderafdichtingen, kunnen in de gehele bouwkolom grote voordelen worden

C+, D+ of E+… Renson heeft voor elk wat wils op vlak van vraaggestuurde woonhuisventilatie

Voordelen voor zowel bewoners als installateurs bij de nieuwste producten op gebied van vraaggestuurde ventilatie, met of zonder warmteterugwinning.

 

WHISPER AIR is DE unit voor decentrale ventilatie op school

De naam zegt het al: een ultra stil systeem, met een geluidsniveau van maximaal 35 dBA. Alleen daarom al is deze unit uitermate geschikt voor klaslokalen.

 

Gezonde en energiezuinige visie van Duco leeft verder in twee wereldprimeurs

Amper vier jaar na het succesvolle debuut van de DucoBox Silent en DucoBox Focus opent Duco met twee absolute primeurs de deur naar de toekomst van ventilatie.

Eisen voor luchtverversing

In nieuwbouwprojecten moeten de ventilatievoorzieningen voor luchtverversing aan bepaalde eisen in het Bouwbesluit voldoen. In het kort vatten we deze eisen hieronder voor je samen.