Overzicht productnieuws

Ventilatie op school: de Whisper Air

De maatschappij gaat langzaam open. Het risico op besmettingen in binnenruimtes blijkt echter extra groot.

Climate Switch: voor een koel huis met ventilatie

De Climate Switch techniek van Zehnder houdt met verse lucht het huis koel in de zomer en warm in de winter. De switch van warm naar koud wordt automatisch geregeld.

Ideaal voor renovatie: Whisper Air

De corona-pandemie houdt de hele wereld in haar greep. Om het dagelijks leven en de economie zo weinig mogelijk te verstoren is er grote druk vanuit de maatschappij om scholen, kantoren en andere publieke ruimtes open te houden.

Het belang van goede ventilatie

Binnen de HVAC branche wordt een belangrijke factor vaak over het hoofd gezien: goede ventilatie.

 

Uitblaaspatroon eenvoudig aanpassen

Met dit variabele geometrische verdringingsrooster is het heel eenvoudig om het uitblaaspatroon aan te passen. Het hoog inducerende rooster is gemaakt van verzinkt geperforeerde plaatstaal en heeft een zeer laag drukverlies.

 

Zehnder ComfoZone: ventileren op het juiste moment, op de juiste plek

ComfoZone werkt voor jou, zonder dat je het in de gaten hebt. Met behulp van luchtverdeling op basis van gemeten CO2-concentraties, wordt er precies op het juiste moment, op de juiste plek geventileerd.

 

Een zomer vol ventilatie-noviteiten bij Vasco

Vasco biedt de oplossing met drie slimme uitbreidingen voor balansventilatiesystemen (warmteterugwinning).

Nieuw! MUB-EX

De MUB-EX is de juiste oplossing voor ventilatie in explosiegevaarlijke ruimtes. Met deze nieuwe serie ventilatoren biedt Systemair de meest flexibele ATEX-geteste en geïsoleerde ventilatoren die verkrijgbaar zijn op de markt.

 

Pure induct: voor de meest zuivere ventilatielucht

Elke dag ademen we meer dan 25.000 keer. De kwaliteit van de lucht die we inademen heeft grote invloed op onze gezondheid. De lucht die we inademen moet natuurlijk zo schoon mogelijk zijn, maar helaas is dit niet altijd het geval.

 

MV of WTW?

Er gaan de meest wilde theorieën en de meest wilde verhalen het internet over. De één is veel te duur en de ander kan echt niet meer. En dit is jammer, want het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Hier een genuanceerde mening.