Overzicht productnieuws

Kleuren opgefrist plus intro modulaire tegel

Met de introductie van haar nieuwe Naaldvilt tapijtcollectie speelt Forbo Flooring in op de vraag naar robuuste, slijtvaste en betaalbare vloeren voor veelbelopen ruimtes.

Een mooie en luxe entree

Het Eurovisie Songfestival was een groot succes. Met name door de knappe organisatie in Rotterdam Ahoy. Storax is trots dat het voor dit prachtige moderne gebouw diverse afbouwproducten heeft mogen leveren en aanbrengen.

 

nora® by Interface breidt assortiment uit met rubber trapoplossing met modern design

Interface®, een wereldwijde commerciële vloerenfabrikant en wereldleider op het gebied van duurzaamheid, breidt zijn nora® by Interface-portfolio van trapvormen uit met het norament® 926 arago design, met modern, onregelmatig marmer voor een uniek

Meer ontwerpvrijheid door forse uitbreiding emco schoonloopzones

Emco heeft haar assortiment schoonloopzones fors uitgebreid en biedt met de nieuwe collectie 60 verschillende kleuren bij 11 hoogwaardige kwaliteiten.

Ondergrond- en lijmtechniek: acht sterke producten voor het leggen van bijna alle vloeren

Met de Power-Range stelt THOMSIT een assortiment beschikbaar dat met slechts acht producten geschikt is voor 90% van de toepassingen voor het leggen van vloeren.

Biofiel design brengt buitenwereld binnen

Forbo Flooring presenteert deze maand een nieuwe whitepaper over hoe design onze gezondheid en ons welzijn ten goede kan komen. Een van de aansprekende onderwerpen die aan bod komt in de whitepaper is biofiel design.

Functionele vloersystemen die duurzaam én esthetisch zijn

Harsgebonden vloersystemen winnen aan populariteit. Niet alleen in de industrie, maar ook in de publieke en private sector kom je ze steeds vaker tegen. Niet zo gek als je bedenkt dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Begin met isoleren bij de vloer om comfortabel, gezond én energiezuinig te wonen

Waar de theemuts wellicht al niet meer van deze tijd is, is theemutsisolatie dat nog wel. Waarom werkt het concept wel voor je theepot, maar niet voor je huis? Volgens onderzoek kan je bij het isoleren het beste starten bij de vloer.

VMI verbetert service met IDIS Deep Learning Analytics

IDIS America en partner VMI werken samen om AI-ondersteunde services voor bewaking op afstand te leveren, waaronder bewaking van bedrijfsactiviteiten. In sectoren zoals transport, warehousing, voedselverwerking, banken en finance.

Emco Premium series

Om met de entreemat nog meer het verschil te maken heeft emco zijn assortiment entreematten uitgebreid met de exclusieve Premium series.