Overzicht productnieuws

Domotica - de toekomst voor een gezond binnenklimaat

Ons leven wordt tegenwoordig op allerlei manieren makkelijker gemaakt door technische systemen, digitale tools en apps. Ook gebouwen worden steeds meer zelfdenkend en zelfsturend.

Unidek Aero: wederom dé isolatietopper van Nederland

Opnieuw is Unidek Aero het meest verkochte dakelement van Nederland. RMB Data services presenteerde onlangs, in samenwerking met Koninklijke Hibin, de Monitor Bouwgroothandel; een overzicht met de meest verkochte dakelementen van Nederland.

Maximale efficiency, optimale privacy ...

Met het oog op ruimtebesparing wordt in woonzorgcomplexen en verpleeghuizen vaak gebruik gemaakt van een gemeenschappelijke badkamer met schuifdeuren aan twee zijden. Een efficiënte oplossing, mits optimale privacy wordt gegarandeerd.

Huisautomatisering voor traditionele bekabeling

Niko Home Control kan eenvoudig worden aangesloten op de traditionele bekabeling van elke woning en is hierdoor uitermate geschikt voor klanten die vragen om huisautomatisering zonder renoveren en met een beperkt budget.

 

Netatmo Slimme Video Deurbel

Belt er iemand aan als u niet thuis bent? Dankzij de Netatmo geconnecteerde deurbel kunt u de bezoeker perfect zien, antwoorden en eventueel binnenlaten. Onze oplossingen geven u een veilig gevoel, zodat u met een gerust hart uw huis verlaat.

ATAG ProZone voor installateurs

ATAG ProZone is de ATAG Zone voor jou als installateur. Met ProZone kun je eenvoudig op afstand onderhoud plannen en inzage hebben in de werking van de door jou geïnstalleerde ATAG Zones.

Een slimme lift maakt uw gebouw aantrekkelijker

Recent is de 100ste slimme KONE Monospace DX-lift verkocht aan Bouwbedrijf Boot uit Breda.

Broek uit voor een beter klimaat

In de hoek van zowat elke kledingkast ligt het juiste materiaal waarmee je een bijdrage kunt leveren aan een betere leefomgeving.

Holonite traptreden geven een bijzondere uitstraling

Met traptreden van Holonite kan een bestaande trap eenvoudig opnieuw worden bekleed of een nieuwe trap geheel naar wens worden gemaakt.

Orona in de Startmotor

Het project de Startmotor in Rotterdam is een bijzondere. Met collega Hans Boekraad gingen we op bezoek bij dit project vlakbij het Zuidplein én met uitzicht op De Kuip.