Overzicht productnieuws

Alle goeds voor 2021!

... hoewel de bouwsector in het afgelopen jaar niet de harde klappen heeft gekregen die waren voorspeld, is het op veel vlakken en voor veel mensen wel een heel raar en naar jaar geweest.

Bespaar slim energie met goede vloerisolatie

De winter is begonnen. De warme truien mogen weer uit de kast en de winterjas aan de kapstok. Thuis wil je er de komende periode natuurlijk warmpjes bij zitten.

Minerale, ijzersterke afwerking voor vloer en wand

Beeld je eens in; een vloer of wand die je decoratief en cementgebonden kunt afwerken. Een vloer of wand met een natuurlijke uitstraling, die tegelijkertijd mechanisch oersterk is. Het lijkt haast onmogelijk. Maar dat is het niet.

Effectieve bescherming voor balkons en galerijen

Ze hebben te maken met intensief gebruik én met de invloed van het grillige Nederlandse weer. Bovendien zijn ze van belang voor het behoud van de waarde van vastgoed. Professionele bescherming is dan ook onmisbaar.

Gezond wonen gecombineerd met energiezuinigheid, circulariteit en levensloopbestendigheid

Bouw●Novum realiseert prijsvriendelijke sociale woningen waarbij energiezuinigheid, circulariteit, levensloopbestendigheid en duurzaamheid in een integraal bouwproces samenkomen.

Nostalgietrip met Soundblox

Wij hebben nog wat foto’s gevonden uit de oude doos die wij graag met je delen.

 

AGC lanceert eigen bestekservice

Er kunnen veel functies en eigenschappen aan glas worden toegevoegd. Dat maakt het zo’n indrukwekkend en veelzijdig materiaal. Hierdoor zijn er duizenden verschillende samenstellingen te creëren.

Introductie stijlvolle deurkruk in antracietgrijs

Ook deuren kunnen een echte eyecatcher in een woning zijn. Een stijlvolle deurklink in een opvallende kleur helpt daarbij. Intersteel introduceert een viertal deurkrukken in de kleur antracietgrijs.

Duitse Duurzaamheidsprijs voor Wilo

Technologiespecialist Wilo SE heeft de gerenommeerde Duitse Duurzaamheidsprijs (Deutscher Nachhaltigkeitspreis, DNP) gekregen.

Daikin Streamer technologie kan 99,9% van het Covid-19 virus inactiveren

Daikin Streamer technologie kan 99,9% van het Covid-19 virus inactiveren. Een stevig statement, maar volledig onderbouwd door wetenschappelijk bewijs.