Overzicht productnieuws

Gevelbescherming tegen vergipsing met geïmpregneerde bakstenen van Vandersanden

Het gaat om geïmpregneerde bakstenen, een unieke techniek die gevelstenen waterafstotend maakt. Op deze manier blijven gevels langdurig mooi.

Succesvolle start productie SAB dak- en gevelpanelen in Geldermalsen

In november 2020 zijn de eerste wandpanelen bestemd voor de klant met succes geproduceerd op onze nieuwe wandlijn in Geldermalsen. De SAB dakpanelen komen al sinds begin dit jaar van de andere nieuwe productielijn.

Dakpannen en PV panelen

Zonnepanelen op het dak lijkt tot de standaard verheven te zijn, hetgeen ingegeven wordt door maatregelen om de klimaatdoelstellingen te halen. Er is een hele industrie ontstaan die PV panelen aanbiedt en monteert.

Meer mogelijk met aluminium dakrandafwerking

Om de overgang van gevel naar dak te bewerkstelligen moet er een randje op. Een zuiver functioneel motief. De tijden zijn veranderd.

 

Montagecomfort met kunststof buishouder voor Prevista Dry Plus

Met de buishouders zijn leidingen snel, overzichtelijk en netjes langs de staanders en liggers van het voorwandsysteem te voeren.

 

Nieuwste generatie VRV/VRF: ontworpen voor de toekomst

Daikin Nederland lanceerde onlangs tijdens een online event de Daikin VRV 5 S-serie, de nieuwste toevoeging aan de VRV-systemen van de marktleider in klimaatsystemen.

Flexibele wanden voor optimaal onderwijs

Op de Regenboog in Schaijk draait alles om de brede ontwikkeling van leerlingen. Het belang van goede prestaties, een gezond zelfvertrouwen en het versterken van de sociale en samenwerkingsvaardigheden staan bovenaan de agenda.

Lees gratis Video Surveillance Report 2020

Dit jaar kon IFSEC niet plaatsvinden wegens corona. Desondanks heeft IFSEC in samenwerking met IDIS een enquête gehouden onder professionals uit de beveiligingsindustrie en de resultaten gepresenteerd in het Video Surveillance Report 2020.

Mijmeringen van een betonleverancier …

Stel je bent leverancier van prefab betonnen vloer- en wandoplossingen. Door hogere eisen aan ventilatie, verwarming en koeling én de wens om te laten zien wat de mogelijkheden zijn voor prefab wil je nieuw bouwen. Hoe ga je dat dan doen?

Topdesign vuilwerk in moderne jas!

Naomi Felder van bureau feld heeft een unieke architectonische prestatie geleverd door vuilwerk gevelstenen in