Overzicht productnieuws

Systeemoplossingen voor prefab

Bette vervaardigd niet alleen designobjecten, maar levert ook diverse hoogwaardige oplossingen die toegepast kunnen worden in prefab.

Vanavond lekker thuisblijven: een op de drie Nederlanders waardeert thuis zijn meer dankzij lockdown

Het gevoel van thuiskomen: na een werkdag, een vakantie of na een rondje met de hond door de regen. Ondanks dat Nederlanders dit jaar verplicht meer dan ooit thuisblijven, kijkt meer dan driekwart (78%) ernaar uit om thuis te komen.

Groene akoestiek

Een goede ruimteakoestiek en ruimtebeleving is door de coronacrisis alleen maar belangrijker geworden. Goede ruimteakoestiek is niet alleen cruciaal voor een aangename ruimtebeleving, maar ook voor de gezondheid en het welzijn op langere termijn.

Een nieuwe dimensie in functionele akoestiek

Ecophon Focus™ Levels is een ontwerpsysteem dat bestaat uit akoestische panelen in verschillende diktes, afmetingen en kleuren.

Armstrong Ceiling Solutions versterkt aanbod met oplossingen voor de gezondheidszorg

Als leider in het ontwerp en de productie van innovatieve commerciële plafond-, wand- en ophangsysteemoplossingen heeft Armstrong een internationaal bereik.

 

Met een goede basiskennis over geluid, maak je betere keuzes in akoestische oplossingen

Ons thuiswerken heeft ons het belang van een prettige werkomgeving de afgelopen tijd weer duidelijk gemaakt. Een prettige werkomgeving kenmerkt zich, naast goede verlichting en goede ventilatie, door akoestisch comfort.

Formula Air, VFA en Wiltec introduceren ASPRA luchtzuivering

Beheersing van virussen en luchtzuivering in gesloten ruimtes is door COVID-19 van essentieel belang geworden. Bij bestrijding van virussen, bacteriën en schimmels is een speciale luchtzuiveringsmethode vereist.

Trots! Modul-AIR en GreenComfort winnen GIO Award

Reden voor een (coronaproof) feestje! De Inventum Modul-AIR ventilatiewarmtepomp en GreenComfort module hebben een award gewonnen. En wat voor een award: de Goed Industrieel Ontwerp Award 2020.

Nieuwe whitepapers geven raamwerk voor overgang naar circulaire economie

Forbo Flooring heeft maar liefst twee nieuwe whitepapers gepubliceerd, die beide de duurzame toekomst als onderwerp hebben.

Een hybride warmtepomp groot en niet overal te plaatsen?

ATAG introduceert de Energion Warmtecombi: de kleinste en meest compacte hybride warmtepomp van Nederland. Een systeemoplossing, die overal inzetbaar is.