Overzicht productnieuws

Schöck Isokorf® IQlick biedt ruimte voor verspringende balkons

Voor de uitvoering van de bouw is deze combinatie echter lastig. Ontwikkelaar en bouwer KlokGroep en Multicom losten dit op met Isokorf® IQlick van Schöck, waarmee de balkons achteraf koudebrugvrij worden gemonteerd.

 

Energietransitie vraagt goede isolatie

De EU maakt van de dringende renovatie van onze gebouwen en infrastructuur een prioriteit, niet alleen om de klimaatverandering tegen te gaan, maar ook om bewoners uit de energiearmoede te halen en ervoor te zorgen dat gebouwen een comfortabele, g

Gira Systeem 55

De vormgeving van een schakelaar maakt het kleine verschil dat vaak wordt onderschat, maar grote accenten zet. Gira presenteert voor dit belangrijke designelement een mooie serie schakelaars.

 

RENOLIT ALKORSOLAR: niet enkel voor zonnepanelen

Met het RENOLIT ALKORSOLAR bevestigingssysteem opent zich een wereld van mogelijkheden voor ontwerpers.

Project Fabrick in Almere Poort: uniek grootsteeds gevelbeeld

‘Een snufje Amsterdam en een snufje New York’, beloofde de verkoop-brochure. Die belofte is zonder meer waargemaakt.

Glazen vouwwand als tweede huid

Maar met een combinatie van de juiste elementen is dit echter een beproefd concept. De glazen vouwwanden van Solarlux fungeren daarbij als een tweede huid voor het gebouw.

 

Rockpanel gevelbekleding voor zowel renovatie als nieuwbouw

Het begint al bij de installatie-voorbereiding. Omdat het plaatmateriaal unieke eigenschappen bezit en makkelijk te bewerken is, bespaar je aanzienlijk veel tijd.

Bedienbaar Daklicht van Vlakkelichtkoepel zet de nieuwe standaard voor te openen dakbeglazing

En door de enorme keuze in standaard maten – meer dan 900! - blijft maatwerk ook nog eens betaalbaar. Verkrijgbaar in zowel elektrische- als handbediende uitvoering.

 

Trapsgewijze dakterrassen op Marquise

Het ontwerp van architectenbureau Rijnboutt voor het appartementen-complex is ‘getrapt’ en ingegeven door de locatie zelf.

Asona Acoustics te zien op ARCHITECT@WORK 2020 in Rotterdam

Asona Acoustics nodigt u uit voor de beurs ARCHITECT@WORK in Rotterdam op 16 & 17 september voor een ‘look & feel’ van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van geluidsabsorberende, decoratieve, naadloze plafondoplossingen voor verbeteri