Overzicht productnieuws

Akoestische oplossing Rockfon verlost reclamebureau Admix van geluidshinder

Ook het Rotterdamse reclamebureau Admix kampte tot voor kort met dit euvel.

Bedrijfshallen efficiënt verwarmen met ETHERMA infraroodverwarming

Met name in kleine, goed geïsoleerde woningen kan infraroodverwarming een geschikte oplossing zijn. Maar ook in andere situaties heeft infraroodverwarming grote voordelen, zoals in bedrijfshallen.

Duurzaamheid heeft niets te maken met techniek

Jan Henk van der Wijk, Marketing en Communicatie Manager van ATAG Verwarming Nederland B.V. geeft zijn visie op verwarming en hoe we daar in de toekomst mee om moeten gaan om een leefbare planeet te houden.

Effectieve vloerbescherming voor balkons en galerijen

Ze hebben te maken met intensief gebruik én met de invloed van het grillige Nederlandse weer. Vloeren en galerijen zijn niet alleen gezichtsbepalend, ze zijn ook van belang voor het behoud van de waarde van vastgoed.

Oude melkfabriek omgetoverd tot inspiratiewinkel

Een fraaie creatieve plek die het officiële Dutch Design merk IDuMM - dat zowel voor particulieren als de projectmarkt ontwerpt - op het lijf is geschreven. De hele restyling is - hoe kan het ook anders - door henzelf gedaan.

Opnieuw behalen dertig betoncentrales Mebin gouden CSC-certificaat

Betonproducent Mebin blijft inzetten op het verduurzamen van zijn betonmortelcentrales.

Veilige en toegankelijke galerijvloeren

Daar zijn gelukkig veel oplossingen voor. Technische innovaties helpen bewoners bijvoorbeeld in het huishouden of brengen hen eenvoudig in contact met hulpverleners. Maar toegankelijkheid en comfort begint al bij de deur naar de woning.

Vooruitstrevende partners uit de bouwindustrie passen innovatief modulair bouwsysteem toe in modelwoning Lemelerveld

Verschillende partijen uit de prefab bouwindustrie hebben de koppen bij elkaar gestoken om het woningtekort in Nederland aan te pakken.

Functionele afsluiter

Binnendeuren zijn sfeer- en beeldbepalend voor het interieur. Door bewust na te denken over kleur, materiaal en detaillering kan de gewenste uitstraling gerealiseerd worden.

Duurzame vloerafwerkingen

Er is een keur aan duurzame, natuurlijke vloerbedekkingen op de markt waarmee het interieur verfraaid kan worden.