Overzicht productnieuws

Nieuw, stijlvol en duurzaam strandhotel in Castricum

Strandhotel Zoomers is energieneutraal gebouwd met natuurlijke en duurzame materialen. Zo is het hotel gasloos en komt de elektriciteit uit zonnepanelen.

 

MV of WTW?

Er gaan de meest wilde theorieën en de meest wilde verhalen het internet over. De één is veel te duur en de ander kan echt niet meer. En dit is jammer, want het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Hier een genuanceerde mening.

 

RHEINZINK-PV - Frameloze solarpanelen voor het RHEINZINK felsdak

RHEINZINK-PV is het nieuwe solarsysteem van RHEINZINK voor de perfecte integratie van zonnepanelen op een RHEINZINK felsdak. De extreem vlakke en frameloze Monokristallijn solarmodules zijn in breedte afgestemd op de standaard felsbaanbreedte.

Waterkerend dakelement oplossing voor indak PV-systemen

Maar welke invloed heeft dit op de dakconstructie? IsoBouw geeft u enkele cruciale aandachtspunten.

 

Balkonconstructies

Balkons kragen uit en zijn toegankelijk vanuit een binnenruimte van een gebouw. Als het niet uit de gevel kraagt, maar wel een buitenruimte vormt, dan worden het terrassen of loggia's genoemd.

Nieuwe integratie VELUX dakramen in Viridian Solar indakzonnepanelensysteem

Viridian Solar heeft in samenwerking met de productontwikkelaars van de VELUX Groep een gootstukkenpakket ontwikkeld die naadloos aansluit op de VELUX Solar Integrator.

Effectieve samenwerking sociale partijen in de Bouw en Techniek tijdens corona

De Bouw en Techniek zijn bij uitstek sectoren die het mogelijk maken dat vitale processen in werking blijven. Zij zorgen immers voor de benodigde netwerken, verwarming, riolering en andere essentiële systemen.

Het beste van twee werelden: Twinson vlonderplanken

Deze vlonderplank combineert de warme uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof. Dankzij hun natuurlijke uitstraling vormen de vlonderplanken een perfecte harmonie met de omgeving.

 

Natuurlijk spelen met speeltoestellen van IJreka

Ontdekken, avontuur en uitdaging op speeltoestellen met een natuurlijke uitstraling en natuurlijke speelaanleidingen.

Kindertekeningen verwerkt in lijnafwateringsgoot

Onderdeel van de herinrichting is een bijzondere lijnafwateringsgoot met een uniek rooster dat ontworpen is door drie kinderen.