Overzicht productnieuws

Kwaliteitsvloeren zijn duurzame vloeren

“Als we het over duurzaam hebben, dan zie je dat deze gedachtegang zich in alle kolommen van de bouw doorzetten. De opdrachtgever moet dus niet alleen voor prijs gaan maar ook voor blijvende kwaliteit door de jaren heen.

Functionele vast-glas-kozijnen van Staalkozijn Nederland

Alle eisen waaraan een binnenkozijn voldoet, zijn getest in gerenommeerde en geaccrediteerde laboratoria. Met de laboratoria, met elk z’n eigen specialiteit, wordt nauw samengewerkt om tot het beste resultaat te komen.

Een persoonlijk en uniek vloerdesign

Een duurzame vloer, maar dan met een tegelpatroon, logo, persoonlijke tekst of een ander creatief accent?

BUVA kijkt terug op een succesvolle Polyclose 2020

Tijdens Polyclose 2020 was het een drukte van belang in de stand van BUVA, met een gezellige mix van Nederlandse, Belgische en Duitse fabrikanten en dealers van kunststof en aluminium kozijnen, timmer- en deurfabrikanten, leveranciers, collega’s u

Kennisdelen is essentieel voor ontwikkeling

Caleffi staat als Kennispartner op de stand van ISSO, op de VSK 2020, standnummer D050 in hal 10. Wil je meer weten over het nieuwste product DirtmagClean®, legionellapreventie, hybride installaties of oplossingen voor warmtenetten?

Renson Fixscreen viert vijftiende verjaardag op Polyclose

De Fixscreen doekzonwering van Renson wordt 15! Geen beter moment om dat te vieren dan op 15 januari 2020 op Polyclose, samen met alle partners en ‘Ambassadors’ die bijdroegen aan het succes.

Raam en kozijn staan in de schaduw van nieuwste zonwering

Duco introduceerde tijdens de beurs de nieuwe schuifpanelen DucoSlide Wood Vertical. Richard Geraerts, verkoopleider bij Duco: ‘Deze houten schuifpanelen met verticale lamellen hebben een strak design dankzij het onzichtbare kaderprofiel.

Schuifdaken

Zodra je een dak open kunt schuiven, is er natuurlijk sprake van een dakopening. Schuifdaken zijn indrukwekkende constructies, die of een geheel praktische uitstraling hebben, maar waarmee  architectonisch ook flink uitgepakt kan worden.

Licht en ruimte: het voordeel van slanke aluminium ramen en deuren

Bij Aliplast Aluminium Systems ben je aan het juiste adres voor het creëren van een minimalistische stijl van ramen en deuren, zowel voor binnenafwerking als buitenschrijnwerk.

NIEUW! Rockpanel Premium gevelbekleding

Het Premium paneel is een brandveilige A2 plaat in 11 mm dikte die onzichtbare mechanische bevestiging mogelijk maakt.