Overzicht productnieuws

Eenvoudig smaakvol van vloer tot plafond

Horecakoning Won Yip heeft onlangs een nieuw, hip en sfeervol visrestaurant in Amsterdam Oud-Zuid geopend, genaamd Simply Fish. De eetgelegenheid laat zich voorstaan op de pure smaak van vis ‘zonder moeilijk gedoe eromheen’.

Helemaal herkenbaar en toch anders

Hoe ga je respectvol en slim om met een gebouw van cultuurhistorische waarde? Bewaren wat er is, volstaat niet, want zo’n gebouw heeft ook nieuw leven nodig. De watertoren aan de Turfmarkt in Zwolle is een perfect voorbeeld.

Nieuwe trend in hefschuifdeuren: kleinere profielen, grotere glasoppervlakken

Steeds meer woonconsumenten willen een sfeervol huis met veel glas, waar daglicht rijkelijk naar binnen stroomt. Met VEKAMOTION kunnen bouwers, architecten en kozijnfabrikanten eenvoudig aan deze wensen voldoen.

 

Ecologisch stucwerk

Duurzaam is vrijwel elke soort stucwerk, want een goede stuclaag gaat erg lang mee. Maar ecologisch stucwerk is daarnaast ook nog eens uit hernieuw-bare en gerecyclede grondstoffen samengesteld.

Milieuvriendelijke kit

Waterdicht en luchtdicht bouwen is geen sinecure. We ontkomen er niet aan om naden en voegen af te werken met kit. Daarnaast worden montagekitten ook gebruikt om onderdelen te monteren.

Een deur is maar gewoon een deur totdat er inbrekers voor staan

Een goede deur zorgt voor een veilig en comfortabel huis. Ondanks dat het aantal inbraken steeds verder daalt doet een kwart van de Nederlanders ’s avonds de deur niet meer open.

Met Mavotrans-dBreak Isofloat minimale geluidsoverlast, maximaal comfort

Steeds meer mensen gaan dichter op elkaar wonen en werken. Dit leidt tot veel geluidsoverlast. Om de geluidsoverlast te verminderen biedt Mavotrans-dBreak Isofloat de oplossing.

Wanneer voldoet een entree aan alle inbraakwerendheidseisen?

Het is een schrikbeeld van elke gebouweigenaar of ondernemer. Het verliezen van waardevolle spullen als gevolg van een inbraak. Bij veel gebouwen valt nog winst te boeken door te investeren in een gevel met hoge inbraakwerendheid.

Britse winkelketen kiest voor geïntegreerde IP camera-observatie

Waar voorheen elke River Island winkel een eigen analoog bewakingssysteem had, wordt nu een centraal beheerd systeem via IP uitgerold.

IDIS observatiebeelden inzetbaar als onderdeel van bedrijfsproces

Het is een veilig gevoel te weten dat eigendommen in beeld worden gebracht door observatiecamera’s. Wanneer er iets wordt ontvreemd kunnen de beelden worden teruggekeken en eventuele daders worden gedetecteerd.