Overzicht productnieuws

Met verf de afvalberg reduceren?

Hoe kunnen we als EKOTEX Wandafwerking de zogeheten afvalberg reduceren om de wereld waarin we leven gezonder te maken? Dat was de vraag die wij ons 5 jaar geleden stelden.

De muur wordt steeds groener

Binnenmuren en plafonds zijn belangrijk voor de uitstraling van een woonkeuken, een gang of een slaapkamer.

ATAG P-Serie blinkt uit in lage energiekosten en gebruiksgemak

De ATAG P-Serie is een energiezuinige cv-ketel voor de projectmatige markt voor warmte en warm water. Uitblinker in lage energiekosten en gebruiksgemak waarbij naast betrouwbaarheid ook de aanschafprijs een rol speelt.

Automatisch de beste binnenluchtkwaliteit met Renson Waves, ook bij renovatie

De ‘Waves’ biedt dé oplossing voor alle verbouwingen waar het niet mogelijk is om een centraal ventilatiesysteem te installeren. Voor de installatie van deze afvoerventilator is dan ook geen luchtkanalennet nodig.

MultiFin meerpuntssluiting gaat strijd aan met uitdagingen in de timmerindustrie

In gesprek met Hendrikus Dannenberg, Algemeen Directeur bij Deurenfabriek Suselbeek, oordeelt hij over de nieuwe meerpuntssluiting.

Regelgeving voor geluid van warmtepompen

Met warmtepompen voldoen we veel makkelijker aan BENG, maar vaak maken ze teveel lawaai.

Bano geeft vijf essentiële tips voor veilig douchen

De meeste badkamers zijn allesbehalve veilig. Zo zijn badkamers vaak ingericht met een hoge bad- of douche instap, gladde badkamertegels en onvoldoende houvast.

Illumy platdakraam nu met unieke grootformaat glasplaat uit één stuk

‘Illumy by Luxlight’, de hoogwaardige lijn platdakramen die Luxlight in 2016 introduceerde, is inmiddels toe aan de tweede generatie, aangepast aan de wensen en behoeften uit de markt.

Sto Ecoshapes transformeert gevel voormalig bankgebouw in hartje Nieuwleusen

In 2014 kwam de gemeente Dalfsen samen met diverse lokale partijen met een plan om het Kulturhusconcept te realiseren voor het zogenoemde ‘WOC Campus Nieuwleusen’: een centrum voor cultuur, onderwijs, kunst, sport en welzijn.

Soundblox voor de optimale ruimteakoestiek!

Soundblox akoestische betonblokken vormen een uitstekende, innovatieve en betaalbare oplossing voor het vraagstuk van akoestische klimaatbeheersing binnen een ruimte.