Overzicht productnieuws

Met verf de afvalberg reduceren?

Hoe kunnen we als EKOTEX Wandafwerking de zogeheten afvalberg reduceren om de wereld waarin we leven gezonder te maken? Dat was de vraag die wij ons 5 jaar geleden stelden.

De muur wordt steeds groener

Binnenmuren en plafonds zijn belangrijk voor de uitstraling van een woonkeuken, een gang of een slaapkamer.

ATAG P-Serie blinkt uit in lage energiekosten en gebruiksgemak

De ATAG P-Serie is een energiezuinige cv-ketel voor de projectmatige markt voor warmte en warm water. Uitblinker in lage energiekosten en gebruiksgemak waarbij naast betrouwbaarheid ook de aanschafprijs een rol speelt.

Automatisch de beste binnenluchtkwaliteit met Renson Waves, ook bij renovatie

De ‘Waves’ biedt dé oplossing voor alle verbouwingen waar het niet mogelijk is om een centraal ventilatiesysteem te installeren. Voor de installatie van deze afvoerventilator is dan ook geen luchtkanalennet nodig.

MultiFin meerpuntssluiting gaat strijd aan met uitdagingen in de timmerindustrie

In gesprek met Hendrikus Dannenberg, Algemeen Directeur bij Deurenfabriek Suselbeek, oordeelt hij over de nieuwe meerpuntssluiting.

Regelgeving voor geluid van warmtepompen

Met warmtepompen voldoen we veel makkelijker aan BENG, maar vaak maken ze teveel lawaai.

Iedere renovatie verdient een warme vloer

MAGNUM levert diverse vloerverwarmingssystemen die uitermate geschikt zijn voor renovatieprojecten. Door de minimale installatiehoogte hoeft er geen freeswerk verricht te worden.

Twee daarvan kunnen zelfs in de muur worden verwerkt.

WHISPER AIR van Spirair Luchttechniek: ideaal voor renovatie

Door het toepassen van de WhisperAir kan de kwaliteit van het binnenmilieu in het klaslokaal optimaal gehandhaafd worden.

Waterkerend dakelement oplossing voor indak PV-systemen

Dankzij de energietransitie neemt de toepassing van zonnepanelen een grote vaart in Nederland. Vanuit esthetisch oogpunt groeit vooral de toepassing van indak-systemen, ook wel BiPV-systemen genoemd.

Bano geeft vijf essentiële tips voor veilig douchen

De meeste badkamers zijn allesbehalve veilig. Zo zijn badkamers vaak ingericht met een hoge bad- of douche instap, gladde badkamertegels en onvoldoende houvast.