Overzicht productnieuws

Brakel Atmos heet nu Kingspan Light + Air

Eind 2017 werd Brakel Atmos onderdeel van Kingspan Light + Air, een divisie van de Kingspan Group. Vanaf 1 oktober 2019 gaat Brakel Atmos verder onder de naam Kingspan Light + Air.

Akoestische spuitplafonds op basis van cellulose: effectief, betaalbaar en milieuvriendelijk

Akoestische oplossing om galm tegen te gaan worden steeds vaker gevraagd. Enerzijds door toenemende overheidsnormen en wensen van bijvoorbeeld kantoormedewerkers die in rust beter kunnen functioneren.

SMARTPLY ULTIMA: nieuwe generatie OSB4-plaatmateriaal

MEDITE SMARTPLY brengt met SMARTPLY ULTIMA een nieuwe generatie OSB4-plaatmateriaal. Het materiaal wordt vervaardigd zonder toegevoegde formaldehyde en geldt als vochtbestendige OSB4-plaat.

GevelFix-IN nu ook standaard in RAL-7016 leverbaar

De GevelFix-IN van Tilmar is een RVS inzetrooster voor makkelijke en flexibele plaatsing in bestaande openingen in gevels. Voor projecten kan het rooster in elke gewenste RAL-kleur worden geleverd.

Holonite viert dit jaar haar 50-jarig bestaan

Sinds de oprichting op 12 augustus 1969 heeft Holonite binnen de bouw en kozijnenindustrie een leidende positie verworven op het gebied van composietsteen. Dit is een hele prestatie, waar Holonite dan ook enorm trots op is.

 

Akoestiek - meer over geluidabsorptie

In openluchttheaters bevindt zich tussen het podium en de tribune voor publiek vaak een vijver. Dat komt omdat het wateroppervlak hard is en geen geluid absorbeert.

StoColor Climasan zuiverende binnenmuurverf elimineert geuren en schadelijke stoffen

De lucht wordt schoon: het enige dat nodig is, is het licht aandoen. Deze zuiverende binnenmuurverf van Sto elimineert geuren en schadelijke stoffen.

Accuraat, snel en kosten-effectief

IDIS introduceert AI in the Box (DV-2116), het versterkt de kracht van video-observatie systemen met de meest nauwkeurige Deep Learning Analytics.

 

Woontoren krijgt 132 balkons met koudebrugvrije ophanging

In slechts tien werkdagen monteerde Stam + De Koning 132 betonnen balkons aan de gevel van de Onyxtoren in Eindhoven.

De vrij uitkragende balkons zijn pas opgehangen nadat de gevels volledig gemonteerd waren.

FOAMGLAS® - dakisolatie voor intensief belaste daken

Platte daken hebben tegenwoordig een volwaardige plaats ingenomen in onze buitenruimte. Recreëren, water bufferen, parkeren, energie opwekken of voedsel verbouwen.