Overzicht productnieuws

Vacuümisolatie

Sommige superisolators verschijnen alleen in een keurig jasje op de markt: vacuümisolatiepanelen, oftewel VIP. Vacuümisolatiepanelen hebben λ-waardes om van onder de indruk te zijn: 0,004-0,007 W/(m·K).

Kunst heeft daglicht nodig

In de wereld van exposities, tentoonstellingen en musea draait alles om de beleving. De meest optimale waarneming van kunst wordt gecreëerd door de aanwezigheid van daglicht.

Aerogel - 's werelds beste isolatiemateriaal

Het eerste feitje dat veel bouwkunde-studenten leren over isolatie, is dat stilstaande lucht isoleert. Als een isolatiemateriaal daar voor 95-99,98% uit kan bestaan, hebben we dus een superisolator te pakken: aerogel.

GND levert deuren die voldoen aan BBL-eisen

Rookverspreiding is bij brand in gebouwen een groot probleem. Hoe de rook zich verspreidt en hoe dit kan worden beperkt is nog onvoldoende bekend.

Altijd excellente lucht in huis met Flair WTW

Brink Climate Systems specialiseert zich al tientallen jaren in innovatieve oplossingen op het gebied van lucht.

 

Lift in prima conditie dankzij integraal liftbeheer door Astralift

Wilt u uw liftbeheer beter regelen en meer grip krijgen op uw onderhoudskosten? Dan kan Astralift u behulpzaam zijn met een oplossing op maat.

 

Orona 3G 1015 dé oplossing voor woongebouwen en kleinschalige commerciële projecten

Dé oplossing voor woongebouwen en kleinschalige commerciële projecten.

Optimaal ruimtegebruik en nieuwste gearless aandrijftechnologie.

De oplossing op maat.

Maximale flexibiliteit en prestaties.

 

Healthbox 3.0: een nieuwe stap in installatiegemak

Healthbox 3.0 van Renson zorgt – als onderdeel van het C+ ventilatiesysteem – op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis.

Gerenoveerd Rijksmonument krijgt balansventilatie van Duco

In hartje Deventer stond het voormalige Sallandse bankkantoor aan de Hofstraat er verwaarloosd bij. Twee jaar geleden toverden binnenhuisarchitect Carlos van Dijk en zijn vrouw Thea dit historische pand om tot een waar pareltje.

NIEUW: Invisidoor ‘S’, de schuifdeur in hetzelfde vlak als de wand

Het deurblad van de Invisidoor S (met de ‘S’ van ‘Slide’) valt in gesloten stand perfect in hetzelfde vlak van de wand waarin die ingewerkt zit.