Overzicht productnieuws

Design schoonloopzone Forza Grafic zorgt voor unieke entree

Storax lanceert met Forza Grafic een nieuw soort schoonlooptapijt dat bedrukt kan worden met vijf verschillende designs. Designs die een eyecatcher vormen wanneer u over de mat loopt, maar van veraf een rustig geheel vormen.

 

Download gratis de white paper "Renovatie"

Renovatie van onze woonomgeving is sterk afhankelijk van de stemming in ons land. Na de 2e wereldoorlog nam renovatie naast nieuwbouw een sterke plaats in, er moest veel vernieuwd maar ook behouden worden.

 

Deceuninck ontvangt VinylPlus®-productlabel

Deceuninck kondigt met trots aan dat zijn Zendow-gamma het VinylPlus®-productlabel heeft ontvangen. Dat gebeurde na een diepgaande audit uitgevoerd door BRE, een Brits onafhankelijk onderzoeksinstituut.

Gevelsystemen en hun brandklassen

Als de buitenste laag van de gevel maar aan de geëiste brandklasse voldoet, zou het wel snor moeten zitten - dit is helaas te kort door de bocht gebleken sinds de brand in de Grenfell toren in London.

Opletten bij opslag en onderhoud gevelbekleding tijdens de wintermaanden

In sommige gevallen, wanneer de weersomstandigheden zo extreem zijn, is het monteren van kunststof gevelbekleding zelfs af te raden!

 

Standaard tien jaar garantie op het hang- en sluitwerk van mobiele wandsystemen

Een paar jaar garantie op hang- en sluitwerk is redelijk gangbaar in de markt van mobiele wandsystemen. Maar verder dan een jaar of vijf gaan de meeste aanbieders niet. Met uitzondering van het Gelderse BREEDVELD.

Mapei introduceert nieuwe stucmortel voor Nederlandse markt

In de stucmortelbranche is Mapei’s snelle stuc- en reparatiemortel Planitop Fast 330 inmiddels een begrip. Geliefd door menig stukadoor, tegelzetter, klusbedrijf en aannemer.

Brandklassen van gevels volgens het Bouwbesluit

Artikel 2.68 van het Bouwbesluit geeft de brandklasse aan waar buiten-oppervlakken aan moeten voldoen.

Paneelwanden nodig? Dan is Multiwal uw partner!

Stel: u bent bezig met een bouw- of ontwerpproject waar uw opdrachtgever de wens heeft om ruimten flexibel in te delen. Of u bent op dit moment bezig een congrescentrum of een hotel met congresmogelijkheden te ontwikkelen.

Terra en Splash geven nieuwe Marmoleum Marbled kleur

Forbo Flooring introduceert deze maand haar nieuwe Marmoleum Marbled-collectie die mooi is voor binnen, maar ook goed voor buiten. Planet friendly en design hand in hand.