Overzicht productnieuws

UniPrime®: De beste plaat kent geen alternatief

UniPrime is door bouwend Nederland de meest toegepaste paintplaat. Logisch, want de meerlaagse opbouw, de speciale dekfineren en de superieure coating maken dit product tot de meest ideale plaat voor schilderwerk.

Xella roept bouwmarkt op tot een BIM-versnelling bij aanpak woningtekort

Volgens de Nationale Woonagenda moeten er in Nederland tussen nu en 2025 elk jaar 75.000 nieuwe woningen verrijzen. Het is een ambitie die op dit moment niet wordt waargemaakt, onder meer als gevolg van het tekort aan vakmensen.

Hip kunst- en designrestaurant neemt intrek in Londense kerk

Het Kantonese kunstrestaurant Duddell’s heeft zijn intrek genomen in een oude monumentale kerk in Londen.

Magische manier van ruimte indelen met Multiwal Paneelwanden

Multiwal is een internationaal opererende onderneming op het gebied van mobiele scheidingswanden met de hoofdvestiging in Nederland en met eigen vestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk.

Watervaste binnendeuren

Kupan maakt watervaste binnendeuren speciaal voor vochtige en natte ruimtes. De deuren zijn geschikt voor hygiënische omgevingen door het gebruik van HPL (kunststof). De deuren zijn volledig waterbestendig en vochtwerend.

 

Innovatieve terminal unit aansluitkit reduceert aantal verbindingen

In hotels en kantooromgevingen worden steeds vaker watergevoerde systemen voor verwarming en koeling toegepast. Deze systemen op de juiste manier aanleggen, inregelen, naregelen en onderhouden, is geen sinecure.

BIA VUILWERK LIJMBLOKKEN

BIA Vuilwerk Lijmblokken ook wel Handzame Lijm Elementen [HLE] genoemd zijn verkrijgbaar in twee druksterktes (Lichtbeton 15 N/mm² en Klinker 20 N/mm²).

IDIS Compact Solution

De IDIS Compact Solution is een compacte oplossing bestaande uit een reeks budgetvriendelijke camera’s en recorders die specifiek zijn ontworpen voor een snelle multi-site implementatie.

Renoveren met respect voor cultuurhistorische waarde

Aan de Jan Evertsenplaats in hartje Rotterdam renoveert woningcorporatie Vestia twee woongebouwen die als onderdeel van de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog zijn gebouwd.

Robuuste productlijn voor transportsector

In juli introduceerde IDIS twee nieuwe robuuste mobiele netwerk videorecorders (NVR’s) ontwikkeld voor videobewaking in het openbaar vervoer of de transportsector.