Overzicht productnieuws

Een ideale combinatie voor elektrische vloerverwarming

De nieuwe nVent RAYCHEM T2Red en T2Blue vloerverwarmingskits hebben niet alleen een nieuw design, maar ook een verbeterde inhoud. Vanaf nu maakt nVent RAYCHEM SENZ, een touch en swipe thermostaat, deel uit van de kits.

Vloerverwarming. Voor iedere situatie.

MAGNUM Heating biedt veilige en comfortabele verwarmingsoplossingen, inclusief de controlesystemen om deze interactief te beheren. Magnum zorgt voor warmte en continuïteit met behulp van elektrische en water technologieën.

De voordelen van Isofloc cellulose-isolatie

Warmteplan is exclusieve dealer voor Isofloc cellulose-isolatie in Nederland.

Isoleren met Isofloc cellulose-isolatie helpt om woningen in de winter warm te houden, terwijl ze in de zomer juist aangenaam koel blijven!

Happy birthday to FOAMGLAS® T3+

Reeds na één jaar bestaat maar liefst 60% van het totale FOAMGLAS®-volume uit de nieuwe isolatieplaat, met een lambdawaarde die ruim 12% beter is dan die van zijn oudere broer T4+. En de interesse blijft maar toenemen.

 

Unidek Reno Dek: dakrenovatie met eersteklas thermische prestatie

Unidek Reno Dek van Kingspan Unidek is vernieuwd en past nu op elk dakbeschot. Het isolerende dakelement plaats je eenvoudig en snel over bestaand dakbeschot en tengels heen. Dat bespaart de verwerker zware arbeid, tijd en afval.

Soprema @ Energiebeurs: de juiste isolatie doet energierekening dalen

Dit jaar neemt SOPREMA voor het eerst deel aan de Energiebeurs in de

Nieuwe BENG dwingt tot beter geïsoleerde deuren in nieuwbouw woningen

Vanaf 1 januari 2020 zijn op bouwaanvragen voor alle nieuwe gebouwen de BENG-eisen van toepassing en vervalt de energieprestatiecoëfficiënt (EPC). Dit zal leiden tot hogere isolatie-eisen. BENG staat voor Bijna Energie-Neutrale Gebouwen (BENG).

UNILIN Utherm spouwmuurisolatie biedt slankere opbouw

Utherm isolatieplaten Wall PIR L (Flex) zijn perfect geschikt om een spouwmuur mee te isoleren. De isolatieplaten voor de spouwmuur en na-isolatie van de buitengevel zijn voorzien van PIR-hardschuim en tweezijdig gasdicht ALU-laminaat.

Veel doelmatiger gasgebruik met TONZON

De Nederlandse rekenmeesters gaan er nu nog van uit dat alle warmte die uit het gas wordt gehaald ook daadwerkelijk op de plaats van bestemming komt. Niet is minder waar. Op de plek waar de HR-ketel hangt wordt het onnodig warm.

Voorzetwanden van Faay dragen bij aan het behalen van EPC=0

Duurzaam bouwen wordt steeds belangrijker. NOM-woningen, energieprestaties gekoppeld aan de rente op een hypotheek. Duurzaamheid werd eerst nog opgelegd, maar wordt steeds meer omarmd. In 2020 ligt de EPC norm op nul. Onze producten (o.a.