Overzicht productnieuws

dormakaba KTV carrouseldeuren - Ultra slank design dankzij 'direct drive'

De KTV carrouseldeuren onderscheiden zich door excellente prestaties wanneer het aankomt op intensief doorgangsverkeer en brengen effectieve bescherming tegen tocht, koude en hitte.

Innovatief vouwwandenconcept Solarlux

Het nieuwe vouwwandenconcept van Solarlux zorgt voor een unieke woonbeleving. De royale openingsmogelijkheden bieden een maximale verbinding met buiten.

Met een GND-deur weet je zeker dat het goed zit!

Deurfabrikanten die zijn aangesloten bij het GND-garantiedeuren leveren maar liefst 75% van de markt voor houten deuren.

EFAFLEX snelloopdeuren – geïsoleerde spiraaldeuren en turbodeuren voor de industrie

Energiebesparend, hoger rendement en optimale snelheid: dit zijn de unieke eigenschappen van de Serie S Spiraal- & Turbodeuren van EFAFLEX. Snelloopdeuren van EFAFLEX bereiken topsnelheden tot ruim 4,0 m/s.

Sunflex: ‘Duurzame en betrouwbare bescherming’

“De Sunflex terrasoverkappingen SF 152 of SF 152 Plus bieden optimale bescherming tegen weer en wind”, aldus Edwin de Jong van Sunflex.

Logomatten en geprinte matten met een ontwerp

De logomatten bieden de mogelijkheid om een kwalitatieve schoonloopmat geheel te ontwerpen met een bedrijfsfoto, logo of boodschap voor krachtige ‘branding’.

ABI onthult nieuwe generatie matten

‘Krachtiger dan ooit... !’


De nieuwe generatie matten voor de particuliere sector is ROBUUST en STERK.

Elke horecazaak #Instaproof met Prints van Oranje

Als horecazaak tel je tegenwoordig pas mee als je hashtagwaardig bent. Eten moet niet alleen lekker zijn, maar op zijn minst ook Instagrammable. Net als het interieur.

Sellco introduceert de SHD Bouwvloer

Sellco lanceert deze week de SHD Bouwvloer: de eerste Slimline High Density vloerbescherming voor de bouw.

Meeste keus met emco hoogwaardige schoonloopzones

Sinds enige tijd levert emco een omvangrijk assortiment schoonloopzones met elf exclusieve series. Deze schoonloopzones zijn onlangs uitgebreid met vier series: CONTURA, PRESTIGE, INNOVA en CARE.