Overzicht productnieuws

STABIC introduceert hoogbelastbare panelen STADECK™

Het paneel, dat gemaakt is van een glasvezelversterkte thermoplastische kunststof, is vederlicht en biedt aanzienlijke voordelen bij tal van bouwtoepassingen en -technieken waarbij gewichtsbesparing een belangrijke rol speelt.

 

Tips voor stucen tijdens zomerse temperaturen

De temperaturen stijgen! Het is zomer! Hieronder vindt u onze tips op een rijtje voor het stucen tijdens zomerse temperaturen.

De vernieuwde Tetris 2

Het is wellicht de meest veelzijdige koelmachine die op dit moment op de markt te verkrijgen is. De Tetris luchtgekoelde koelmachine is leverbaar voor een koelvermogen van 100 tot ruim 900 kW.

Gevelbekleding monteren bij warmte

Na een langdurige droogte is het nu tijd voor een officiële hittegolf. De warmte houdt aan en een hitteplan is al opgesteld.

Succesvol co-makership leidt tot brede tunnelbekisting

Hendriks stalen bekistingtechniek heeft in co-makership de voltunnel ontwikkeld; een tunnelkist die beukmaten tot 10 meter mogelijk maakt. De kist wordt ingezet bij de bouw van de President in Den Haag.

ThermoSmart V3: Mooi. Makkelijk. Energie besparen

De nieuwe V3 van ThermoSmart schakelt jouw verwarming automatisch uit als er niemand thuis is. De geofencing is verwerkt in de nieuwe, gratis 'Auto Pauze' App. Dit werkt voor alle gezinsleden die in bezit zijn van een smartphone.

Niva Bath, design en functionaliteit in fraai evenwicht

Met het nieuwe ontwerp Niva Bath bewijst Vasco dat wooncomfort in een klein hoekje kan schuilen. Deze designradiator staat op 30 cm van de badkamermuur en creëert zo ruimte voor meer functionaliteit.

Nieuwe Prinses Máxima Centrum is ultieme healing environment

Het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht dat onlangs officieel werd geopend is een healing environment in optima forma.

De Groot Vroomshoop Houtbouw zet in op verdere automatisering productie

De Groot Vroomshoop levert in serie geproduceerde houten bergingen, dak- en gevelelementen en volledige houtskeletbouw. Nagenoeg alle daken worden bij de Nederlandse nieuwbouw tegenwoordig industrieel gefabriceerd als prefab dakelementen.

Negen daglichtprojecten in de prijzen bij International VELUX Award 2018

Na twee intensieve jurydagen zijn negen daglichtprojecten gekozen tot regionale winnaars van de internationale VELUX Award (IVA) 2018.