Overzicht productnieuws

Offshore platform met een lift

Het verticaal transporteren van personen kan op velerlei manieren maar soms mag het ietsje meer zijn.

Klimmiddelen waar je U tegen zegt

De trap is een onontbeerlijk onderdeel voor een veilige en praktische toetreding tot ondergrondse ruimtes en het dak. Dat begrijpen ze bij Gorter als geen ander.

Koud dak, warm dak, omgekeerd dak

Een belangrijk verschil tussen een koud dak, warm dak en een omgekeerd dak is de manier waarop vocht en regen in bedwang worden gehouden, zodat ze de functie van het dak en de isolatie niet om zeep helpen.

Homecare systemen van BUVA bieden voordelen voor de gehele bouwkolom

Door systemen voor verwarming, koeling en ventilatie in een gebouw slim te koppelen en in te kopen bij één partij, inclusief bouwkundige elementen zoals hang- en sluitwerk en kaderafdichtingen, kunnen in de gehele bouwkolom grote voordelen worden

DucoBox Eco: de slimste ventilatiewarmtepomp van Europa

En dat ei van Columbus meent Duco met de DucoBox Eco gevonden te hebben; een slimme ventilatiewarmtepomp die volledig matcht met de huidige en toekomstige wensen en eisen vanuit de markt.

 

Ventileren, koelen en verwarmen met één compacte unit

Met de Vortvent Komfovent RHP luchtbehandelingskasten kiest u voor energiezuinige en compacte klimaatbeheersing.

Gezond wonen met natuurlijke ventilatie

Veel mensen in Nederland menen dat vochtproblemen in woningen worden veroorzaakt door gebrek aan ventilatie. Er heerst een soort ventilatiefobie waarbij sommige mensen angstvallig dag en nacht een raampje open laten staan.

NIEUW: Warmteterugwinunit Alfa HR85-XL

De HR85-XL is leverbaar in 2 modellen met een capaciteit van 9000 en 12000 m3/h en is geschikt voor binnen- en buitenopstelling.

Nederland heeft 75.000 nieuwe woningen per jaar nodig

Nu het tekort aan woningen inmiddels een piek bereikt, staat het snel bouwen van nieuwe woningen prominent op de Nationale woonagenda.

Duurzaam waterverbruik

De zomer van 2018 stond in het teken van hittegolven. Dat heeft ons weer doen beseffen hoe belangrijk water is. Er werden niet voor niets richtlijnen gelanceerd over het sproeien van tuinen.