Overzicht productnieuws

LEWIS® Steelframe Concrete Floor

De LEWIS® STEELFRAME CONCRETE FLOOR is een gepatenteerd vrijdragend vloersysteem. De geprefabriceerde vloerelementen bestaan uit een gesloten stalen frame van koudgevormde C-profielen die zijn ingestort in een gewapende betonschil.

Nieuwe, stille en fraaie Sarlon Modul’Up vloer ligt in een uurtje

Forbo Flooring lanceert deze maand Sarlon Modul’Up, een nieuwe collectie losleg vinyl in banen, voor vliegensvlugge transformaties of renovaties van bijvoorbeeld winkels, scholen, zorgcentra, hotels of kantoren.

 

Efficiënt renoveren met PROMATECT® -100

Stijgende bouwkosten door o.a. prijsstijgingen in cao-lonen en materialen zijn een hot item in de bouwwereld.

Storax stunt met Forza Front schoonlooptapijt

Storax b.v. uit Zwijndrecht  is al ruim 40 jaar uw partner voor matsystemen en schoonloopzones.
Met de nieuwe Forza Front biedt Storax nu een hoogwaardige schoonloopzone met onovertroffen eigenschappen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Transformeer dakterrassen met keramische tegels

De keramische tegels van Zoontjens wegen slechts 46 kg per vierkante meter en zijn daardoor bruikbaar op bijna alle bestaande daken of galerijen.

Gratis white paper "Hekwerken, hekken" nu te downloaden

Onder hekken worden verstaan terreinafscheidingen met een open structuur, opgebouwd uit een steunconstructie met bijbehorend afscheidingsmateriaal.

Welke hekken zijn nodig voor jouw evenement?

Optimale veiligheid; het reguleren van de toegang; maar ook de afzetting van het terrein of de weg, vluchtwegaanduidingen en het voorkomen van geluidsoverlast.

Verwol Vintage Vision Systeemwand

Verwol introduceert de ‘Vintage Vision’ systeemwand. Zoals u gewend bent van de systeemwanden van Verwol  is ook de Vintage Vision Cradle to Cradle Silver gecertificeerd  en zijn de geluidsisolatiewaardes bijzonder hoog (enkelglas tot 40dB).

Lichtkoepels en daklichten: technische eigenschappen

De specifieke eigenschappen van acrylaat, PC en GRP maken ze erg geschikt voor met name lichtkoepels en daklichten.