Overzicht productnieuws

Geluidsoverlast trafostation effectief verholpen

In het hart van Londen zorgden de transformatoren van een verdeelstation van elektriciteit voor geluidsoverlast bij omwonenden. Merford plaatste een akoestisch scherm voorzien van de door Sonobex ontwikkelde NoiseTrap® technologie.

WHISPER AIR is DE unit voor decentrale ventilatie op school

De naam zegt het al: een ultra stil systeem, met een geluidsniveau van maximaal 35 dBA. Alleen daarom al is deze unit uitermate geschikt voor klaslokalen.

 

Legionellarisico verkleind door extra brandslanghaspelverzegeling

In het kader van de legionella preventie moeten gebouweigenaren ervoor zorgen dat brandslanghaspels alleen gebruikt worden bij brand, en niet om de planten water te geven, de auto te wassen enz.

Greenpeace gaat niet over een nacht ijs

Greenpeace International kondigde deze week haar besluit aan om haar lidmaatschap aan Forest Stewardship Council (FSC) deels te beëindigen. Een grote stap, omdat Greenpeace een van de oprichters van het FSC was.

 

Briza, 365 dagen per jaar het ideale binnenklimaat

Briza van Jaga is een hybride toestel met een dubbele persoonlijkheid: warmte in de winter en verfrissende koelte in de zomer.

Meer plafondinspiratie in Armstrongs A-book

Esthetiek, akoestiek, duurzaamheid en installatie. Dat zijn de belangrijkste pijlers van het A-book 2018.

Isoleer en krijg subsidie op een EFAFLEX snelloopdeur voor vriescellen

EFAFLEX biedt met de snelloop-spiraaldeuren wereldwijd snelloopdeuren met optimale isolatie dankzij EFA-THERM®-lamellen: voor verantwoorde omgang met kostbare grondstoffen, zorg voor constante en exacte koeling en voor vermindering van energiekost

FAKRO Nederland lanceert campagne 't Mooiste licht

Dakramen kunnen veel meer bijdragen aan woonbeleving, comfort en duurzaamheid dan nu het geval is.

BIM by Saval

Deze technische productinformatie / specificaties van onze brandveiligheidsproducten voor BIM projecten is nu kosteloos beschikbaar via de link onderaan dit nieuwsartikel. 

 

Architect nieuwbouw Trompenberg kiest voor MethermoXL aluminium schuifraam van Metaglas

In de oudere wijk Trompenberg in Hilversum staat een uniek ontwerp van Bureau MT. De bestaande woning heeft plaats gemaakt voor een nieuwe, moderne villa: villa Trompenberg. Contrast en het binnen-buitengevoel staan bij deze villa centraal.