Overzicht productnieuws

Test Nieuwsbericht

Troldtekt: voor elk akoestisch probleem een oplossing

Het is belangrijk om tijdens de ontwerpfase al na te denken over de akoestiek in een gebouw.

Download gratis de white paper "Brandmeldinstallaties"

Een brandmeldinstallatie is een installatie die zo tijdig mogelijk brand signaleert, zodat vervolgens actie kan worden ondernomen.

Drie oplossingen voor staalbescherming, één resultaat

Draagconstructies in staal zijn niet meer weg te denken uit de bouwwereld. Ze zijn doorgaans snel en eenvoudig te plaatsen en brengen voor elke betrokken partij dus een zeker financieel voordeel met zich mee.

Brandkleppen bepalend voor overlevingskansen

Een van de belangrijkste aspecten van ventilatiekanalen zijn de brandkleppen. Doordat ze voorkomen dat brand- en giftige rookgassen zich verspreiden in het gebouw kunnen brandkleppen bepalend zijn voor de overlevingskansen bij een brand.

Ook gouden plak voor Belgen?

De Belgian Building Award komt naar Veurne. Duco kreeg deze prestigieuze onderscheiding gisteren uit handen van de Batibouw-jury voor de beste communicatie in het voortraject.

Modulair entreemattensysteem van Notrax – op maat was nooit zo makkelijk

De Master Flex HHP™ is speciaal ontworpen om te gebruiken met hoge hakken. Dit modulaire entreemattensysteem met een elegante uitstraling heeft een open constructie met kleine drainagegaten.

Luxueuze vinylvloer is uniek omdat hij niet langer van echt hout en steen te onderscheiden is

Forbo Flooring introduceert deze maand een compleet nieuwe collectie genaamd Novilon Nova Luxe. Deze nieuwe vinylcollectie is het kamerbrede antwoord op pvc stroken.

 

Herkent u dit probleem?

Een dilatatievoeg in magazijn- en industriële vloeren levert doorgaans grote onderhoudsproblemen. De steeds terugkerende belasting van zware intern transport middelen zorgt voor het steeds verder uitbreken en onregelmatigheden in de vloer.

Met een glazen vloerluik wordt de (wijn)kelder een echte eyecatcher

De daglichtopbrengst in het souterrain wordt met een glazen vloerluik vele malen groter en ook toepassing tussen zolderverdieping en de onderliggende etage behoort tot de mogelijkheden.