Overzicht productnieuws

Het geluid van koelte

U legt het af van de hitte, maar uw buren krijgen het koud bij het idee dat de buitenunit van uw koeling of warmtepomp hen geluidsoverlast gaat bezorgen.

Heating Group introduceert compacte elektrische ribbenbuiskachel en convectorkachel

Hierbij is de focus gelegd op het zelf produceren en doorontwikkelen van eigen productranges.

Zonnedakpannen in Nederland al lang leverbaar

Al lang voordat Elon Musk zijn plannen voor zonnedakpannen presenteerde, werd er in Urk gewerkt aan eenzelfde soort idee: vrijwel onzichtbare zonnepanelen voor het hele dak, in de vorm van keramische dakpannen. In Urk heeft de firma Zep B.V.

Parkeerdek MECC Maastricht duurzaam afgedicht met Triflex

De parkeergarage biedt ruimte aan 900 auto’s, veelal de bezoekers van MECC en de nabijgelegen Brightlands Maastricht Health Campus. Naast de gebruikelijke parkeerbelasting, is er tijdens evenementen ook sprake van een enorme piekbelasting.

Is een trap nog nodig, wanneer een woning een lift bevat?

Wanneer je de hoogteverschillen tussen de vloeren van een nieuwbouwwoning overbrugt met een lift, heb je dan nog wel trappen nodig? Of kun je misschien volstaan met steilere trappen dan normaal? Wat zegt het Bouwbesluit daar over?

 

Techcomlight nieuwe distributeur voor Deplosun daglichtsysteem

Vanaf heden is Techcomlight exclusief distributeur van het Deplosun daglichtsysteem in de Benelux en de Nederlandse Antillen. Techcomlight, het bedrijf achter Solatube Benelux, breidt haar assortiment uit met het Deplosun daglichtsysteem.

Blikvangende deuren op Madeira

Onze flitsende fotografe Karen heeft tijdelijk haar domicilie op Madeira.

Modern dessin met een natuurlijke uitstraling

Door het subtiele, smaakvolle kleurenspectrum en het gemarmerde dessin is norament arago perfect voor het gebruik in representatieve ruimten.

Museumkwartier Den Haag: Comfortabel parkeren in de hofstad

De pictogrammen op de wanden van parkeergarage Museumkwartier verwijzen naar de rijke culturele omgeving van de nieuwe garage in Den Haag.

Armstrong introduceert Clean Room 24 ophangsysteem

Plafondfabrikant Armstrong Ceiling Solutions introduceert het verbeterde Clean Room 24 ophangsysteem. De XL² clip maakt een snelle installatie mogelijk.