Overzicht productnieuws

Download de gratis white paper "Kozijnen, ramen, deuren, Kunststof"

Onder Kunststof kozijnen, ramen en deuren worden verstaan gevelvullende elementen die fabrieksmatig, met behulp van PVC-profielen (stijlen en dorpels) tot een zelfdragend bouwdeel, zoals kozijnen, raamstroken en/of puien, eventueel met vaste vulli

Een erker is een erker is een erker… of toch niet?

In gevallen van ernstige twijfel raadpleeg ik dan nog wel eens “Het Boek met alle Antwoorden”, maar dat bood in dit geval ook geen soelaas.

Unidek Aero Dakraamkozijn

Het Unidek Aero Dakraamkozijn is een oplossing voor het plaatsen van dakramen zonder raveling. Het aanbrengen van extra gordingen of slapers is niet nodig waardoor ook aan de binnenzijde van de woning een strak eindresultaat wordt gerealiseerd.

EFAFLEX biedt maximale warmte-isolatie met EFA-THERM®-lamellen

Als Global Player zijn wij ons bijzonder bewust van het enorme belang van de energiethematiek.

Ruwbouw dakkapellen geplaatst in een handomdraai

Ze zijn toepasbaar op rechte en getoogde daken, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ze worden volgens een standaardopbouw en -detaillering geproduceerd en onafgewerkt, als ruwbouw, geleverd. 

Houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen, kan dat zomaar?

Menig woningeigenaar kent het probleem: houten ramen en kozijnen, die om de zoveel jaar onderhoud vergen.

Cavitec spouwmuurisolatie; ideaal alternatief voor PIR en PUR en snel leverbaar

De Cavitec range van Knauf Insulation is uit voorraad leverbaar. Met Cavitec 032 Premium van Knauf Insulation behaalt u al bij 130 mm een Rc 4,5. 

Parametrisch ontworpen ‘Van Gogh-plafond’ in Meininger hotel Amsterdam City West

Onlangs is de tweede uitbreidingsfase van het Meininger Amsterdam City West hotel afgerond. Pronkstuk is de volledig vernieuwde lobby.

'Er moet een natuurlijke balans zijn tussen het energieverbruik van een gebouw en het wooncomfort.'

Marcel Vreeken, Manager Technische Voorlichting bij VELUX Nederland: 'Wij willen onze collega glasleveranciers/fabrikanten van gevelkozijnen oproepen om meer aandacht te schenken aan de bijdrage die ramen leveren aan een energiezuinige en comforta

Luchtdichte platdakramen met superieure isolatiewaarde van Luxlight

Drie redenen om bij de (aan)bouw of renovatie van een woning bewust te kiezen voor producten met hoge isolatiewaarden. Wat betreft platdakramen en lichtstraten is die keuze snel gemaakt.