Overzicht productnieuws

ESEP gaat over op groene stroom door zonnepanelen

Dit is mogelijk door de installatie van een groot aantal zonnepanelen op het dak van ons gebouw, wel meer dan 300 zonnepanelen worden gebruikt om zowel het kantoor als de werkplaats van groene stroom te voorzien met totaal jaarlijks opwekkend verm

Lamellensysteem zorgt voor zon-, licht- en regenwering bij multifunctionele parkeergarage RAI

Met een individueel lamellensysteem zet Colt International de multifunctionele gedachte van de nieuwbouw aan de buitengevel voort.

Nieuwe Skantrae deur speelt in op minimalisme

Geïnspireerd op zwarte, stalen deuren en de minimalistische trend introduceert Skantrae een volledig nieuwe deur. Dankzij de ontwikkeling van speciaal beslag heeft de houten deur extra smalle stijlen en dorpels van slechts 60 mm breed.

'Op dit moment is het duurzaam denken de trend'

Verduurzamen wil elk bedrijf in deze tijd en staat hoog op de agenda bij isolatiebedrijven en bij hun klanten.

Ontwikkel een waterdichte dilatatievoeg met Plakasteel en Plaka voegenband

Buiten onze jarenlange kennis en expertise voor het leveren van diverse producten voor de ruwbouw, biedt Plaka Nederland extra begeleiding door middel van het lassen van het voegenband op de bouwplaats.

Beachhotel Monopole in Harderwijk brandveilige locatie

Een familiehotel waar het goed én veilig toeven is, omdat de eigenaren veel aandacht hebben besteed aan brandveiligheid. 

Revolutionair Relaxte Isolatie

In 2016 boekte Knauf Insulation al succes met Mineral Wool 35 voor scheidingswanden en plafonds, ook een product dat tot stand kwam met verwerkers.

Transparante zonwering die energie opwekt

Het kantoor van Mondial Movers in Alblasserdam krijgt een gevel waarin waarin energieopwekkend gevelsysteem Lumiduct is geïntegreerd. Lumiduct is een product van start-up Wellsun. Het gaat om een transparante zonwering die energie opwekt.

'Het beleid van de overheid is erop gericht bestaande gebouwen energiezuiniger maken'

We vroegen naar de laatste trends en ontwikkelingen in de branche aan Pieter van Doornen (Sales Manager)  en Claudia Stütz  (Market Manager) van Knauf B.V, want het beschermen van een bouwwerk is vaak van essentiële waarde.

’Houten gevelbekleding, terug van weggeweest’

Gevels zijn één van de eerste dingen waar we naar kijken bij gebouwen. De bekleding van de gevel is daarom een belangrijk onderdeel van een bouwkundige constructie. Gevelbekleding kennen we in vele soorten en maten.