Overzicht productnieuws

'Het kiezen voor staal betekent het bijdragen aan een lagere milieubelasting'

Transport binnen woningen en bedrijfsruimten is van levensbelang. We moeten ons van punt A naar B kunnen verplaatsen, ook in gebouwen. Op NBD-Online.nl besteden we daarom een maand lang extra aandacht aan trappen en liften.

Tijd en geld besparende na-isolatie voor hellende daken

Bekijk 2 voorbeelden voor het na-isoleren van een dak met een reeds aanwezige onderconstructie.

Illumy by Luxlight: grootformaat platdakramen die passen in uw planning

U heeft de opdracht binnen. De renovatie van een jaren '70 woning inclusief realisatie van een aanbouw. Om aan de prestatie-eisen zoals vastgelegd in het Bouwbesluit te voldoen, wil uw opdrachtgever een platdakraam voor meer daglichttoetreding.

Duurzaam renoveren met Solatube® is de toekomst

Efficiëntie is een woord dat vaker terugkomt als het gaat over renovatie. De Solatube van Techcomlight biedt de perfecte oplossing wat betreft efficiëntere manieren om licht te creëren in een woning of bedrijf. 

KONE naar dieptepunt

Het test lab is onderdeel van een kalksteenmijn die tot op de dag van vandaag nog steeds in gebruik is. Een doolhof van 60 km aan wegen loopt hier onder de grond.

Faay ontvangt twee C2C-certificaten

Sterker nog, Faay ontving twee certificaten. De certificaten werden uitgereikt door Geoffrey van Elderen, directeur Consultancy van advies- en ingenieursbureau Tebodin, de geaccrediteerde assessor.

Innovatie brandveiligheid zorgwoningen

Gebouwen waar minder zelfredzame mensen wonen, zoals zorgwoningen en -appartementen, kleinschalige clusterwoningen of soortgelijke woningen.

'Tijdens het productieproces en de inkoop houden we rekening met de materiaalkeuze'

Transport binnen woningen en bedrijfsruimten is van levensbelang. We moeten ons van punt A naar B kunnen verplaatsen, ook in gebouwen.

Bijzonder verticaal transport

Al zolang er hoogteverschillen zijn, is de mens bezig die op de makkelijkst mogelijke manier te overbruggen. Makkelijk voor de mens, dan, want aan techniek en middelen worden hoge eisen gesteld, zoals deze voorbeelden laten zien.

 

Elektronische wastafelkranen en -systemen van Geberit

Daarnaast kunnen ze snel en zonder problemen aan zowel de wand als op de wastafel gemonteerd worden, door de slimme functiebox waar alle techniek in verborgen is.