Overzicht productnieuws

25 procent van Nederlanders vindt woningventilatie moeilijk

Als we ons huis niet voldoende ventileren, ontstaat een slecht binnenklimaat en een voedingsbodem voor bacteriën en schimmels. Het blijkt echter dat een kwart van de Nederlanders het lastig vindt om de woning goed te ventileren.

Entree eerste flat van Nederland in ere hersteld met Triflex

Een klus bij de allereerste flat van Nederland, daar zijn zelfs de mensen van Plooy Allround Betonreparatie B.V. van onder de indruk. ‘Een monument, dat is toch wel heel bijzonder’, vertelt eigenaar Dennis Plooy.

'De belangrijkste verandering die we vandaag ervaren, is het aangescherpte geluidsniveau van 30 dB in verblijfsruimten'

In functie van een optimaal binnenklimaat zijn een efficiënt ventilatie- en koelingsysteem essentiële aspecten in de bouw- en installatiesector.Op NBD-Online.nl besteden we daarom een maand lang extra aandacht aan deze twee onderwerpen.

Nog even, en we zweten weer peentjes…

Terwijl de regen hier tegen de ramen slaat en de temperatuur in de kantoortuin nét weer op peil is na het weekend, leef ik me alvast in, in de tropische sferen die ons ongetwijfeld deze zomer weer te wachten staan.

 

Isolatiesysteem speciaal ontwikkeld voor het isoleren van begane grondvloeren

 Binnen één dag wordt JetSpray door een deskundige installateur aangebracht. Het aanbrengen geeft nagenoeg geen overlast voor de bewoner/gebruiker.

Spanbeton introduceert Nieuwe Generatie Dwarsligger (NG30) op RailTech Europe 2017

Spanbeton lanceert een nieuw type dwarsligger op RailTech Europe 2017, die plaatsvindt van 28 tot en met 30 maart in de Jaarbeurs Utrecht.

ESEP uitverkozen in Fieldlab smartbase water met het Ministerie van Defensie

Het Fieldlab Smartbase Water is een initiatief van het Nederlandse ministerie van defensie om innovatieve manieren om water te hergebruiken en tot 80% te besparen op internationale missies.

Decentrale ventilatie met warmteterugwinning (WTW)

Met decentrale ventilatie-units met warmteterugwinning kan in elke situatie een uitmuntende luchtkwaliteit gegarandeerd worden in combinatie met een laag energieverbruik.

Illumy by Luxlight: daglicht én led-licht samengebracht in het grootse platdakraam, de natuurlijke daglichtlamp

Een daglichtoplossing die om meer dan één reden met niets anders te vergelijken is. Illumy is een modulair platdakraam voorzien van geïntegreerde ledverlichting die zorgt voor meer daglicht of warmer sfeervol licht in huis.

Vijf jaar kennisdeling in het FAKRO trainingscentrum

De dakramenfabrikant opende 5 jaar geleden op 23 maart 2012 de deuren van het FAKRO trainingscentrum; een plek waar verwerkers en dealers meer kunnen leren over het product.