Overzicht productnieuws

Vienna International Airport past FloorBridge CPS 20-70 toe

Nu beschikt de parkeergarage over een Premium Parking met extra brede parkeerplekken, fraaie en zuinige LED verlichting en hebben de bezoekers een kortere loopafstand naar de vertrekhal.

DICTAMAT 50, mechanisch schuifdeursluitsysteem

Zowel de sluitkracht als ook de sluitsnelheid zijn zeer nauwkeurig in te stellen. De deur wordt over de gehele schuifweg met een gecontroleerde snelheid gesloten. Dit betekent optimale bescherming voor mens en materiaal.

Duco trekt met innovaties alle registers op Building Holland open

Deze vakbeurs vormde voor de West-Vlaamse ventilatie- en zonweringspecialist klaarblijkelijk een succes; een ervaring die duidelijk naar meer smaakt.

De lusten en lasten van het dakraam

Wanneer ik mij ’s ochtends vanuit mijn comfortabele sponde naar de badkamer sleep, heb ik daar altijd een heldere indicatie van de weersomstandigheden: komt er helder licht door het dakraam naar binnen, dan is het droog; hoor ik gespetter, dan reg

Healthbox 3.0: Een klare kijk op luchtkwaliteit en slimme ventilatie

Healthbox 3.0 zorgt op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Zo heb je als gebruiker voortaan altijd en overal zicht op de luchtkwaliteit in huis en de activiteiten van het ventilatiesysteem.

Troldtekt: cradle to cradle verlaagde plafonds

De 100% natuurlijke houtwolcementplaten zorgen voor een zeer mooi esthetisch resultaat en beschikken over uitstekende eigenschappen wat betreft duurzaamheid, brandveiligheid en akoestiek.

Boon Edam levert indrukwekkende draaideur voor klant in Dubai

De deur moest een transparante uitstraling hebben, maar daarbij ook nog eens een diameter van 4,5 meter hebben een hoogte van 6 meter!

Svedex introduceert nieuwe collectie front

Svedex heeft een nieuwe collectie afgelakte stijldeuren op de markt gebracht met de naam Front. Het resultaat is een eigentijdse collectie glas- en lijndeuren, die volledig aansluit bij de interieurs van nu: van eigentijds tot klassiek.

Floorbridge op Industrie vloerensymposium 7 maart

Om in de markt onder andere aandacht te vragen voor de steeds terugkerende kosten en problemen rond de aansluiting van de vloercoating op dilatatieprofielen in industriële vloeren, zal Leopold Leitner van het Oostenrijkse FloorBridge International

Triflex vloeren met uitstraling

Triflex biedt een aantal systemen waarmee uw bouwwerk duurzaam beschermd wordt tegen weersinvloeden en de decoratieve presentatie naar een hoger niveau tilt.