Overzicht productnieuws

Het Bostik Leveling System: 100% gegarandeerd strakke en vlakke vloer- en wandtegels

Een mooie en 100% vlakke tegelwand- of vloer is een precisiewerk. Een niet vlakke vloer kan zeer vervelend en gevaarlijk zijn. Eventuele herstelwerkzaamheden zijn vaak moeilijk en erg duur.

'Het is van belang bij binnendeuren om naast de esthetische waarde ook te letten op de functionele eisen'

Jos Esselbrugge, hoofd buitendienst, binnendienst en projectbureau bij 

BETTE viert 10 jarig jubileum vloergelijk en drempelvrij douchen

BETTE viert haar 10-jarig jubileum als trendsetter van de vlakke douchebakken. In 2006 werden douchevloeren meestal uitgevoerd met tegels, vaak met verhoogde randen om het water tegen te houden. Of met een douchebak op een verhoging.

Prefab bij TECE speerpunt op Bouwbeurs

Om de bouwtijd op de bouwplaats te verkorten levert TECE drie systemen voor prefab: het voorwandsysteem TECEprofil, het leidingschachtsysteem TECEsystem en het push fit leidingsysteem TECElogo.

Milieu als permanent aandachtspunt in de juiste keuze voor brandwerende binnendeur

Niet alleen de reguliere binnendeuren verdienen aandacht, maar ook brandwerende binnendeuren. Want: Hoe is het gesteld met de regelgeving?

One-stop-shopping voor binnendeuren voor Rokin 21 en 49

“Dankzij een breed en diep assortiment in deursets, zowel op het gebied van prestaties als afwerkingen, kunnen wij aan specifieke wensen in representatieve projecten als deze voldoen”, zegt senior account manager Sadi Quadir.

Geslaagde primeur voor BAM Woningbouw W&R met plafondhoge Verdi deur/kozijncombinatie

Wat Berkvens betreft dé nieuwe standaard, die het bovenlicht doet verdwijnen uit de Nederlandse woningbouw. Dit project is door zowel Berkvens als BAM Woningbouw W&R gebruikt om ervaring op te doen met deze nieuwe producten.

Vandersanden Group wordt marktleider van straatbakstenen in Nederland

Op 14 december 2016 heeft Vandersanden Group een principeakkoord ondertekend voor de overname van CRH Clay Division Nederland, Duitsland en België, onderdeel van de Ierse beursgenoteerde CRH Group.

De binnendeur: daar kun je op bouwen en vertrouwen

Er was eens… Nee dit is niet het begin van een mooi sprookje, maar een korte terugblik op het ontstaan van “de deur”.