Overzicht productnieuws

ROCKFON Blanka plafonds vergroten welzijn en arbeidsproductiviteit van medewerkers BREEAM

ROCKFON (onderdeel ROCKWOOL) heeft 1500 vierkante meter ROCKFON Blanka plafonds geleverd voor het nieuwe hoofdkantoor van Niverplast uit Nijverdal, producent van verpakkingslijnen voor de voedselindustrie.

Vernieuwing showrooms Volvo met massief houten plafonds

Met de Volvo Retail Experience (VRE) heeft autofabrikant Volvo een nieuw concept ontwikkeld voor haar showrooms, welke universeel zal worden doorgevoerd.

De perfecte brandveilige combinatie voor hemelwaterafvoer

ACO Passavant Gietijzeren vlakdakafvoeren (brandklasse A1= onbrandbaar) voorzien van een brandmanchet in combinatie met ACO GM-X thermisch verzinkt stalen buizen vormen een compleet systeem dat zorgt voor de hoogste mate van brandveiligheid.

Profort+ : brandveilige kunststof gevelbekleding, gemaakt van 90% gerecycled materiaal

Hoe kunt u op een duurzame manier bouwen en renoveren met behoud van veiligheid en een natuurlijke uitstraling? Het antwoord: Profort+.

Bouwbrandwerend.nl website voor handel, techniek en regelgeving

Om een gebouw brandveilig te maken, moet het voldoen aan de eisen die worden gesteld volgens het bouwbesluit. In het bouwbesluit staan de minimum eisen beschreven.

AED onderhoud: geregeld, niet geregeld

Om de werking niet aan het toeval over te laten tijdens een calamiteit, is onderhoud geen overbodige luxe. Voor het onderhoud aan AED apparaten heeft Saval 3 onderhoudsabonnementen samengesteld.

Snelle branddetectie en blusmogelijkheden met overzichtelijke Troax bergingen

Door het gebruik van gaaspanelen voor uw bergingen kan dit. Het systeem biedt ongehinderde toegang voor sprinklersystemen en brandblussers en heeft vele voordelen t.o.v.

Brandwerende dakluiken, wandluiken en vloerluiken van Gorter

De dakluiken, wandluiken en vloerluiken, vervaardigd van KTL-behandeld staal, zijn gecertificeerd en worden compleet geassembleerd geleverd. 

Nieuwe standaard voor plafondhoeken

Leverancier van plafondophangsystemen API introduceert Quick-Lock Mitra: het eerste prefab verstekprofiel waarmee hoeken altijd haaks en vlak kunnen worden afgewerkt.

Brandwerende coating Sika draagt bij aan staalconstructie WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Sinds 25 maart 2016 kan het: een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied.