Overzicht productnieuws

Nieuw gootsysteem voor na-geïsoleerde daken

Bij het na-isoleren van een hellend dak wordt de pannenlijn verhoogd.

Fiord: de nieuwe luxueuze onix crèmekleur in de Dekton® XGloss Natural Collection

Wat dat betreft doet Dekton® Fiord uit de XGloss Natural Collection zijn naam meer dan eer aan. Dit high-tech ultracompacte oppervlak valt op door een schitterende kristalglans en een unieke marmerlook.  

Composiet fiets- en loop brugdek

Het Mega Deck is opgebouwd uit planken met een hol profiel met drie gaten en een doorlopende inkeping aan beide zijkanten.

VELUX biedt inbraakwerende oplossingen voor opklimbare situaties

Ook via het dak kan men ongewenst een gebouw of woning binnenkomen. In het Bouwbesluit staat daarom duidelijk beschreven dat ook lichtkoepels en dakramen binnen bereik inbraakwerend moeten zijn.

Inbrekers houd je buiten met rolluiken

Uit onderzoek blijkt inderdaad dat de inbraak vertragende werking van rolluiken hierin een belangrijke rol speelt.

Het grootste platdakraam met de kleinste inbraakkans

Tevens is dit het best beveiligde platdakraam op de Nederlandse markt. In 2009 was Luxlight de eerste producent die serieus werk maakte van inbraakbeveiliging. Nog steeds zet het bedrijf uit Westerhoven de trend op veiligheidsgebied. 

Velison wonen verduurzaamt 122 woningen in Velsen-Noord

In opdracht van Velison Wonen heeft KBK Bouwgroep groot onderhoud uitgevoerd aan 122 woningen aan de Melklaan e.o. in Velsen-Noord. De woningen zijn geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen.

Vorm, functie en verschillende smaken

Ervaring heeft inmiddels wel geleerd dat niet alle ontwerpen even handig uitpakken. Wie kent niet de camera die eigenlijk te laag in het bellentableau is verwerkt?

Troax Safe voor inbraakwerende bergingen en scheidingswanden

De behoefte aan veiligheid van de klant stond in het middelpunt bij de ontwikkeling van ons meest veilige product. Troax Safe is onderdeel van een systeem met speciaal aangepaste installatieprofielen.

Vaillant introduceert cv-ketel met CO-sensor

Maar liefst 46 procent van deze ongevallen gebeurt met een moderne en goed onderhouden cv-ketel. De Onderzoeksraad adviseert in zijn onderzoeksrapport fabrikanten van ketels en rookgasafvoersystemen om extra veiligheidsmarges in te bouwen.