Overzicht productnieuws

Daglicht in de winter. Haal meer naar binnen door een Luxlight-platdakraam

De beste en vaak eenvoudigste oplossing daarvoor is nog altijd de buitenlucht opzoeken. Gevolgd door de platdakramen van Luxlight die zijn ontworpen om het meeste daglicht in een woning te halen. 

Trends en innovaties in de wereld van beweegbare binnenwanden; wat zeggen de experts?

Glas en geluidswering, het zijn twee begrippen die steeds vaker worden gecombineerd. Ook de akoestiek is iets dat opdrachtgevers hoog in het vaandel hebben staan.

Noodverlichting: veilig en verplicht

De noodverlichting, specifieker de nood-evacuatieverlichting, stelt aanwezigen in staat het gebouw, of de werkplek, op een veilige wijze te verlaten.

Armada Janse breidt uit

Niets is onmogelijk voor het bedrijf wat het afgelopen jaar maar liefst 80 jaar bestond.

Gira designconfigurator: nu met augmented reality-functie

Dat geldt ook voor de elektrotechnische installatie. Daar is veel fantasie en ervaring voor nodig. Of de Gira designconfigurator. 

LaDura stootvaste geluidswerende scheidingswanden van Siniat

Premium uit op vele fronten. Zo is hij niet alleen uitzonderlijk stootvast, maar ook extra brandveilig, bijzonder vochtwerend, opmerkelijk geluidsisolerend en zeer stabiel. 

Mobiele geluidswerende wanden voor de ultieme ruimtebeleving

Beleving is namelijk zó belangrijk. Gebruikers moeten zich goed voelen in hun woon- en/of werkruimte. Ze moeten erdoor geïnspireerd worden. En dat kan!

VELUX renovatiegootstuk voor vervanging van dakramen

Met het speciaal door VELUX ontwikkelde renovatiegootstuk is het één-op-één vervangen van een ouder dakraam door een nieuw VELUX dakraam in dezelfde maat nog eenvoudiger geworden.

Overzicht leveranciers wanden- en wandafwerkingen

We hebben de voornaamste leveranciers hieronder op een rijtje gezet inclusief de vakgebieden waarop ze actief zijn. Meer informatie over de leverancier vind je door op de leveranciersnaam te klikken.

ProtectWALL wandbekledingscollectie: ‘Best Building Product’ label.

De ProjectWALL collectie kent een zeer lage uitstoot van organische stoffen en draagt daarom bij aan een gezond binnenmilieu.