Overzicht productnieuws

Argenta invisible concept

Minimalistische architectuur zweert bij strakke lijnen, soberheid en een ‘terug naar de essentie’-mentaliteit. Wie daarvoor kiest, trekt die lijn uiteraard ook graag in zijn interieur door.

Transparante designplaten die de werksfeer op kantoor aangenamer maken

PyraSied biedt designplaten aan om de werksfeer een stuk aangenamer te maken. Deze transparante plaatmaterialen met licht en zicht hebben geluiddempende eigenschappen.

Akoestische plafondsystemen van Siniat

Het karakter van een ruimte wordt door zowel functionele als esthetische aspecten bepaald en bij de inrichting van een interieur speelt de vorm van het plafond dan ook een belangrijke rol.

Nieuwe VELUX vlak glas oplossing voor platte daken

De VELUX Groep heeft voor platte daken een nieuwe vlak glas oplossing ontwikkeld.

30BD plafondsysteem Hunter Douglas: veelzijdig en interessante visuele effecten

Het lineaire 30BD plafondsysteem biedt interessante ontwerpmogelijkheden. De lineaire 30BD panelen worden gekenmerkt door veelzijdigheid en bieden interessante visuele effecten, afwerkingen, perforaties en curves.

Ecocrete beton

Sinds de introductie enkele jaren geleden, staat Ecocrete® flink in de belangstelling. Bij de productie van deze betonmortel vervangt Mebin 20, 50 of zelfs 100% van het grove toeslagmateriaal door betongranulaat type A1.

ACANOR, een nieuw geluid voor stilte

Wij Nederlanders maken het thuis graag “gezellig” en hebben uitgesproken woon- en leefideeën.

EKOTEX AKOESTISCH glasweefsel behang

EKOTEX AKOESTISCH is een voorgeschilderd glasweefsel voorzien van een akoestische onderlaag van ca. 5mm.

Maak uw entreemat weer als nieuw

Emco komt met de optie tapijtwissel tegemoet aan de vraag naar een verlenging van de levensduur van aluminium profielmatten.

Plafondisolatie met FOAMGLAS cellulair glas brandwerend en energiebesparend

Een station betekent tegenwoordig voor een stad meer dan een plek waar treinen stoppen en vertrekken en reizigers kunnen in-, uit- en overstappen. De omgeving van het stationsgebouw vervult de komende jaren een steeds belangrijkere rol.