Overzicht productnieuws

FOAMGLAS lanceert de ROOFSCAN voor bedrijven

FOAMGLAS® Building kondigt een extra service aan, de FOAMGLAS® ROOFSCAN: een vrijblijvende analyse van uw dak. Deze dakanalyse richt zich in eerste instantie op gebouweigenaren, opdrachtgevers en architecten die op zoek zijn naar renovatieadvies.

Pardak80: voor renovatiedaken en parkeerdaken met lage verkeersintensiteit

Met Pardak® van Zoontjens is het mogelijk om daken beschikbaar te maken als parkeergelegenheid. Pardak® is een demontabel systeem met tegels voor parkeerdaken.

Geluidswerende deuren van cruciaal belang voor comfort en concentratie

Geluidsisolatie is cruciaal voor de gezondheid, het welzijn en de concentratie van mensen in hun woon- en werkomgeving. Deuren en kozijnen vormen in veel gevallen een zwakke plek in de geluidwering.

Met deze douchegoot verdwijnt water moeiteloos in de muur

ACO heeft niet alleen het drempelloos bouwen tot in de perfectie uitgevoerd, maar dit ook nog eens op een heel inventieve manier vormgegeven.

Perfecte kleurafstemming en hoogwaardig gebruiksgemak van de vloer in natte ruimtes

Tarkett, wereldwijd marktleider in innovatieve en duurzame harde vloer- en sportvloeroplossingen, biedt een totaal concept voor natte ruimtes: het Wetroom Concept.

Faay Prefab Units, totale ontzorging in elke situatie

Met onze prefab units bieden wij enorme voordelen in snelheid. Tel daar de dalende faalkosten en de volledige keuzevrijheid in het ontwerp bij op, dan weet je zeker dat prefab de juiste keuze is.

Elektrische verwarming in de badkamer

Al jaren is Heating Group International specialist op het gebied van elektrische verwarming. De toepassing hiervan is vorstbeveiliging, procesverwarming maar vooral ook klimaatbeheersing.

Zonwering voor de vliesgevel: De SolidScreen voor elke projecttoepassing

De SolidScreen-lijn van AVZ is de laatste jaren flink uitgebreid. AVZ is altijd op zoek naar mogelijkheden om het assortiment te verbreden en gerichter aan de zonweringsbehoeften te voldoen.

MCWall: de alles in een vliesgevel

Aliplast Aluminium Systems heeft zijn aanbod aan vliesgevels volledig vernieuwd, met de MCWall als paradepaardje.

Ernest showroom pakt in NY uit met Belgische topmerken

Een nieuw design-collectief rond de laatste Belgische architecturale en design producten van d’Apostrophe, Royal Botania, Renson en Delta Light opende op 11 mei in 5th Avenue in New York een exclusieve showroom die luistert naar de naam ‘Ernest’.