Overzicht productnieuws

Luchtdicht bouwen en natuurlijk ventileren vormen leidraad in Duco’s seminarreeks

Het West-Vlaamse bedrijf, gespecialiseerd in natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen, koos voor deze editie bewust om in te spelen op luchtdicht (ver)bouwen.

Veiligheid en comfort dankzij deuren in verbouwd Poppodium 013 Tilburg

Na een grondige verbouwing is poppodium 013 weer de grootste van Nederland en voldoet het aan de wensen van deze tijd. De zalen zijn vergroot en flexibeler inzetbaar geworden en er is meer comfort voor bezoekers en artiesten.

Vraaggestuurde ventilatie en verwarming hand in hand dankzij het E+-systeem

Met de Renson E+ndura wordt vraaggestuurde ventilatie, warmwaterbereiding en verwarming intelligent geïntegreerd in één toestel.

CleanCoat de enige en eerste waterverdunbare stralingsbestendige coating ter wereld

RELIUS CleanCoat is dé oplossing voor wanden in infectiegevoelige ruimtes.

Nieuwe serie BUVA hardglas ramen ISO-1100

Het leveringsprogramma BUVA hardglas ramen is uitgebreid met een nieuwe serie; ISO-1100. ISO-1100 is een variant op de bekende ISO-1000 serie met smalle (15 mm) zwarte of witte kunststof omkadering.

De nieuwe PLUG & PLAY WTW units van Spirair; ALFA HR85 en HR95

Deze energiezuinige wtw units voldoen aan EcoDesign. De HR85 is voorzien van een warmtewiel en de HR95 heeft een tegenstroom wisselaar en haalt een rendement tot 93%.

Keep it cool met een EFAFLEX snelloopdeur

EFAFLEX biedt met de snelloop-spiraaldeuren wereldwijd snelloopdeuren met optimale isolatie dankzij EFA-THERM®-lamellen: voor verantwoorde omgang met kostbare grondstoffen, zorg voor constante en exacte koeling en voor vermindering van energiekost

Cassia gevelbakstenen op drie fronten bijzonder

De Cassia gevelbakstenen van Wienerberger vallen op door het formaat, de twee structuren en de ongewone verwerking op de bouwplaats.

Prachtig verfraaid duurzaam beschermd

Balkons, galerijen, terrassen en wandeldekken hoeven niet saai te zijn. Met de systemen van Triflex op basis van vloeibare kunststoffen krijgen ze een aantrekkelijk en kleurrijk uiterlijk.

SVP veiligheidssloten; veilig vanaf de buitenzijde en een onbelemmerde doorgang van binnen

Gebouwen bieden bescherming tegen regen, warmte en koude en bezorgen ons een gevoel van veiligheid. Echter bij onvoorziene gebeurtenissen moet het steeds mogelijk zijn om het gebouw onmiddellijk en zo snel mogelijk te kunnen verlaten.