Overzicht productnieuws

Insulation Solutions: isolatie compleet van A tot Z

De komende jaren is het voor alle organisaties in de bouw-, installatie- en vastgoedsector van belang extra stappen te zetten.

Kingspan Kooltherm K10 Plus Plafondplaat

Bij het (na-)isoleren van plafonds in parkeergarages en kelderboxen spelen, naast de isolatiewaarde, ook de dikte en visuele afwerking van het materiaal een grote rol.

Akoestische materialen met een hoge isolatiewaarde

Geluidsisolerende materialen zijn producten die het geluid tegen houden. Deze producten zijn doorgaans harde materialen met een dichte structuur, waardoor ze het geluid goed kunnen reflecteren.

Met gemak naar EPC 0,4? Unidek SolarPower

Vanaf 1 januari 2015 gelden er strengere eisen op het gebied van energiezuinig bouwen. Een belangrijke wijziging in het Bouwbesluit is de aanscherping van de EPC naar 0,4 voor woningen en woongebouwen.

Nu nóg sneller na-isoleren met RenoClick

Het plaatsen van de RenoClick is verbeterd omdat de toepassing van het stoeltjesprofiel aangepast is en dat zorgt ervoor dat het klikken van de elementen makkelijker en secuurder gaat.

Isoleren en vochtweren vloeren met 40 jaar ervaring

Schuimbeton vervangt de oude vloer voor een lichtgewicht en hoogwaardig isolerende vloerconstructie. Ook als isolerende bodemafsluiter werkt schuimbeton perfect.  

IsoBouw renovatie-trilogie voor het hellend dak

IsoBouw biedt  drie isolatie-oplossingen die het na-isoleren nog eenvoudiger maken. De productkeuze is afhankelijk van de bestaande situatie en uw wensen. Wij zetten ze even voor u op een rij.

Faay, Promat en Sira winnen Bouwster 2016

Faay Vianen, Promat en Sira hebben samen de Bouwster 2016 gewonnen. Met het 2resist plafondsysteem weten zij zich te onderscheiden op het gebied van brandveiligheid, duurzaamheid en kwaliteitsborging.

 

Praktische oplossing met uitstraling

Het is al een aantal jaren politiek beleid om mensen zo lang mogelijk thuis te laten wonen. En dat terwijl veel oudere mensen of mensen met een beperking verhuizen omdat ze met moeite hun huis in of uit kunnen.

BIM praktijkdag 2016

Werkt u in de bouw? Dan krijgt u onherroepelijk te maken met het Bouw Informatie Model (BIM). Logisch, want integraal samenwerken biedt grote kansen voor professionalisering en kostenbesparing. Maar deze kansen worden niet automatisch realiteit.