Overzicht productnieuws

Een wereld aan mogelijkheden: het Abook 2016 is uit

Van een goudgekleurd metalen plafond en wand in winkelcentrum Donau Plex in Wenen tot een honingraatstructuur van metalen baffles op de Russische luchthaven Tolmachevo: het Abook 2016 van Armstrong Plafonds is een wereldreis langs de mooiste plafo

Houvast op de weg

De laatste jaren heeft Triflex veel nieuwe producten ontwikkeld, zoals Triflex Asphalt Repro, Triflex SprayLine 2K en Triflex ParkLine. Triflex deelt graag deze kennis en ervaringen met u op stand 461.

 

BUVA hardglas ramen in kunststof kozijnen

BUVA hardglas ramen zijn nu geschikt voor het Deceuninck Zendow Royal, het Gealan NL Plus, het Profine K-Vision, het Schüco Corona CT 70 en het VEKA Softline SL82 profielsysteem.

Seminar Aardbevingsbestendig bouwen door Astrimex Plafonds en Wanden

Op 18 januari heeft Astrimex bv i.s.m. Ingenieursbureau Dijkhuis bv, Armstrong Building Products B.V. en Siniat B.V., in Leek (Groningen) een seminar georganiseerd rondom aardbevingsbestendig bouwen voor architecten en afbouwbedrijven.

Ontwerpen tonen veelzijdigheid Forbo’s nieuwe vloer

Lex Pott (ontwerptalent van het jaar 2015 volgens de Volkskrant), het verfijnd hippe, Eindhovense ontwerpduo Raw Color en de subtiele alleskunner Thomas Eurlings hebben in de afgelopen maanden een Marmoleum Modular vloer ontworpen voor Forbo Floor

Spirair Luchttechniek trotse verdeler GRADA

Spirair Luchttechniek uit Nijkerk is trots het vertrouwen te genieten van GRADA, een bekende Belgische producent van roosters voor luchtbehandelingssystemen.

Functionele én visuele topkwaliteit

Daar waar hoge esthetische eisen aan het interieur worden gesteld zorgt een Saval haspelkast ervoor dat de brandslanghaspel het beeld niet verstoort maar toch optimaal bereikbaar is in geval van brand.

Nominatie VKS Awards voor energiezuinige en veilige hr-combiketel van Vaillant

De ecoTEC exclusive met Green iQ van Vaillant is genomineerd voor de VSK Awards, de vakprijzen van de installatiebranche voor innovatieve, nieuwe initiatieven.

Duco investeert in gloednieuw trainingscentrum voor installateurs

Met de Duco Academy kan de fabrikant van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen beginnende en ervaren installateurs een gedegen én praktijkgerichte opleiding bieden.

Samsung introduceert DVM Inverter Warmtepomp Chiller op VSK 2016

Om hieraan te voldoen ontwikkelde Samsung een nieuwe, compacte, energiezuinige en modulair op te bouwen warmtepomp/koudwatermachine: de DVM Inverter Warmtepomp Chiller.