Overzicht productnieuws

Steni biedt service en BIM-technologie

Steni biedt u een uitgebreide samenwerking en support via haar technische supportafdeling (TSD). Dit vereenvoudigt het werk en maakt het ook gemakkelijker een oplossing te vinden voor de vele uitdagingen die u tijdens een project tegenkomt.

Derako - Foreco gevelsysteem - karakteristiek en uiterst duurzaam

De materialen zijn uiterst duurzaam en het Derako gevelsysteem biedt een geheel zichtloze (blinde) montage. De gepatenteerde clips zorgen bovendien voor een exacte en windbestendige plaatsing van de lamellen.

 

Op wereldreis met Armstrong Plafonds

De plafondsystemen van Armstrong Plafonds hangen overal ter wereld. In scholen, kantoren, ziekenhuizen, winkelcentra en op vliegvelden: van Adelaide tot Las Vegas. Dit portfolio aan projecten is een ideale inspiratiebron voor de bouwsector.

Aardbevingsbestendig verankeren

De laatste jaren is het aantal aardbevingen in Groningen toegenomen, waarbij met name de toename in kracht van de bevingen zorgwekkend is.

Markant en kleurrijk op A-locatie

Korte bouwtijd, mede door toepassing van wandpanelen en warmdakprofielen van SAB Profiel.

“Duco toont nieuwe functionele én esthetische geveloplossingen tijdens Gevel 2016”

Tijdens de vakbeurs Gevel, van 27 t/m 29 januari 2016 in Ahoy Rotterdam, plaatst Duco Ventilation & Sun Control in hal 1, stand A.064 zowel zijn glasvervangend ventilatieluik als zijn laatste ontwikkelingen in architecturale zonwering op een v

Masterclass ‘Business Development & Innovatie in de Bouwsector’

De bouwwereld verandert in razend tempo. Nieuwe technieken, materialen, technologie en veranderende eisen en verwachtingen vanuit politiek en samenleving vragen om innovatie.

Derako Lineair verfraait studentenpaviljoen Erasmus universiteit

Het Derako massief houten systeem van rood eiken is rondom de kern van het gebouw toegepast.

Gira KNX-systeem biedt speciale oplossingen voor de meest uiteenlopende gevaren

Voor een veilig gevoel, dag én nacht, zorgen de veelzijdige veiligheidsfuncties die kunnen worden gerealiseerd door de koppeling aan de Gira HomeServer.

Leveren van nieuwe liften gebaseerd op de laagste total cost of ownership

Astralift is als grootste zelfstandige, merkonafhankelijke liftenfirma van Nederland gespecialiseerd in custom design liften voor elk gebruik.