Overzicht productnieuws

Chubb Fire & Security biedt energiezuinige rook- en hittemelders

De melders hebben met minder dan 15mA een zeer laag stroomverbruik; zelfs 70% minder dan de eerdere modellen Firex melders.

Brandwerende sandwichpanelen van SAB zijn een veilige keuze

Brandwerende SAB sandwichpanelen zijn vooral geschikt voor nieuwbouw- en renovatietoepassing waar een WBDBO-eis geldt. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer gevels op korte afstand van een erfgrens staan.

Gira rookmelder Dual/VdS zorgt voor dubbele veiligheid

Bij brand hebben rookmelders zich al vaak als echte levensredders bewezen. In bepaalde delen van Duitsland zijn ze daarom bij nieuwbouw al verplicht en ook elders zullen deze zinvolle regeling volgen.

Colt voorziet in onder (over)druk presteren!

Met het realiseren van een bouwwerk dient nadrukkelijk aandacht besteedt te worden aan brandveiligheid zodat bij een brand de aanwezige personen een veilig heenkomen kunnen vinden, de hulpdiensten de brand effectief kunnen bestrijden en de brand n

Nieuw totaalconcept voor houten gevelbekleding met Plan@Wood

Hout, verduurzaming, verf, montage en onderhoud. Nog altijd worden deze elementen gezien als aparte onderdelen bij het samenstellen van een houten gevel.

Esthetische RWA oplossingen met verborgen bediening

Brakel Atmos speelt met speciale uitzetramen én structureel uitgevoerde glaslamellen in op de toenemende vraag naar esthetische rook- en warmteafvoer systemen.

 

Sika’s afdichtingen voorkomen verspreiding gas, rook en vuur

Rook en hitte door brand kunnen door openingen en voegen in naastgelegen ruimten binnendringen en bewoners, vooral tijdens hun slaap, in gevaar brengen.

60 minuten brandwerende lichtkoepel beperkt brandoverslag

De daklichten worden op maat gemaakt waarbij het brandwerende glas al in de brandwerende opstand is verwerkt. Montage is daardoor eenvoudig en niet foutgevoelig.

Saval levert betrouwbare schuimblussers tot wel -30°C!

Het hoogwaardige blusschuim in de Saval 6 en 9 liter IFP constante druk blussers is speciaal ontwikkeld om te gebruiken in extreem lage temperaturen (vorstvrij tot 30 graden onder nul!).

LEDOLOGY maakt noodverlichting extreem zuinig en duurzaam

Noodverlichting met LEDOLOGY-inside gaat meer dan 100.000 branduren mee. Deze armaturen zijn standaard uitgevoerd met Autotest en kunnen op een zeer zuinige low-level stand branden.