Overzicht productnieuws

Inbraakwerende deuren Protec nu volledig gecertificeerd!

Heeft u een oplossing nodig waar bescherming en veiligheid verder gaat dan wat standaard wordt aangeboden?

Bekijk dan eens de mogelijkheden betreffende onze inbraakwerende overheaddeuren met een weerstandsklasse 4, 5 of 6.

Cetus scheidingswanden zorgen voor overzichtelijke en veilige bergruimte

Cetus scheidingswanden zijn speciaal ontwikkeld als modulair paneelsysteem om bergingen in appartementen, kelders, fietsenstallingen enz. te creëren. Het gebruik van gaaspanelen heeft vele voordelen t.o.v. meer conventionele oplossingen.

BUVA SunStream EVO combineert ventilatie met zonwering

De nieuwe versie heeft een geluidwering van 40dB(A), waardoor deze in geluidsbelaste projecten toepasbaar is. De SunStream EVO heeft een gunstige U-waarde, waardoor deze toepasbaar is in gebouwconcepten met hoge isolatiewaarden.

 

Carports vormen fraaie en praktische aanvulling op uw woning

Een carport is een ideale oplossing voor het beschermd stallen van uw auto, motor, caravan of camper. Tegen relatief lage kosten creëert u met een carport een praktische en ook fraaie oplossing.

Speciale kanteldeuren zorgen voor gevel met uitstraling

Indien uw pand een deur met een bijzondere uitstraling vereist, kan Euro-Deur B.V. exclusieve kanteldeuren voor u fabriceren.

Zweefdeur met Jonka Softcare blinkt uit in bedieningsgemak

Door toepassing van het unieke automatische remsysteem Softclosing op de ijzersterke zweefdeuren van Jonka, is een binnendeur ontwikkeld die volledig zelfsluitend is.

GND verstrekt helderheid over de mate van geluidwerendheid

Geluid is een complexe materie. Er is veel verwarring over begrippen en geluidswaarden. Bovendien is het achteraf lastig te zien hoe geluidswerend een deur is.

Simowood bio-based gevelrenovatieplaat met houtnerfstructuur

Het ziet er uit als hout, het kan gebogen, diepgetrokken en gelast worden als een thermoplastische kunststof. Toch is het plaatmateriaal samengesteld uit rijstschillen, steenzout en minerale olie.

De Groot Vroomshoop levert daken en bergingen volgens ICB-concept

De Groot Vroomshoop is ICB ketenpartner in renovatieproject De Nieuwe Vaart in Arnhem en verantwoordelijk voor alle dakelementen en bergingen.

Solarlux vouwwanden bieden grenzeloze toepassingen

Vouwwanden bieden veelvuldige oplossingen voor bouwkundige wensen evenals energiebesparende aspecten: een meerwaarde voor alle betrokken partijen.