Overzicht productnieuws

Bijna 40.000 baffles zorgen voor ‘stiller’ St. Nicolaaslyceum

In 2012 betrokken leerlingen en medewerkers van het Amsterdamse St. Nicolaaslyceum het nieuwe schoolpand.

Arti TeQ introduceert 4 nieuwe inbouw schilderij ophangsystemen

Artiteq introduceert 4 nieuwe inbouw schilderij-ophangsystemen waarbij het profiel tijdens de bouw of renovatie in het plafond geïntegreerd wordt.

Insulation Solutions maakt 1,00 geluidabsorptie en 58dB overlangsisolatie mogelijk

U wilt ‘the best of both worlds’? Een maximale geluidabsorptie van 1,00 en een overlangsisolatie van maar liefst 58dB. Dat kan!

FOAMGLAS binnenisolatie systemen zorgen voor gezond binnenklimaat

Nieuwbouw, renovatie- en transformatieprojecten vragen om duurzame binnenisolatie-oplossingen. Cruciaal daarbij zijn de specifieke bouwtechnische vereisten. Hoe zit het met bouwfysica? Brandeisen? Gezondheid?

Perla plafonds van Armstrong bieden de akoestische oplossing voor elke ruimte

De volledige Perla reeks is daar aan toegevoegd.

Het Perla portfolio van Armstrong Ceiling Solutions is C2C gecertificeerd en heeft een sterke randafwerking met volledig gecoate randen.

 

Akoestische plafonds creëren overzichtelijk en verlicht station in Delft

Op het station in Delft trekt het fraaie plafond in de stationshal met de historische plattegrond van de stad de aandacht.

Caparol introduceert ‘Kleuren van eigen bodem’

Caparol ging op zoek naar de kleuren die vandaag de dag gezichtsbepalend zijn voor Nederland. Wekenlang doorkruisten medewerkers van Caparol het land en kwamen in bruisende steden en pittoreske dorpjes.

Active Noise Reduction (ANR) zorgt voor ‘stille’ werking transformatorstation

Westland Infra heeft in samenwerking met Merford één van haar transformatorstations voorzien van Active Noise Reduction (ANR). Dit systeem maakt gebruik van een technologie die ook wel antigeluid wordt genoemd.

Tilmar levert ronde gegoten aluminium buitenroosters

De T170 serie ronde aluminium roosters van Tilmar zijn sterke ventilatieroosters voor toe- of afvoer van ventilatielucht. De buitenmuurroosters zijn vervaardigd van gegoten aluminium, met vaste regen inslagvrije schoepen.

Extra brandslanghaspel verzegeling verkleint kans op legionella

Vaak blijft na gebruik in de opgerolde slang van een brandslanghaspel (stilstaand) water achter. In stilstaand water boven de 25°C kan de legionellabacterie zich eenvoudig vermenigvuldigen tot aantallen die de gezondheid kunnen bedreigen.