Overzicht productnieuws

Caparol brengt de Nederlandse kleuren in kaart

De kleurenwaaier is bedoeld voor het op kleur maken van lakken voor binnen en buiten.

Nieuw kantoorgebouw RIBA past Bolidtop 525 resin vloer toe

Onderhoudsvrij design, moderne technologie en een hoogstaand team van architecten komen samen in het nieuwe kantoorgebouw van RIBA in Londen.

HÜPPE introduceert ‘Classy’ Classics 2

Als vervanger van de series Classics en X1 introduceert HÜPPE de douchewandserie Classics 2.

Accuopslagsysteem SOLARWATT MyReserve slaat stroom efficiënt op

Energieopslagsystemen vormen een centraal component bij het omzetten van de energievoorziening naar hernieuwbare energie.

AcBel introduceert nieuwe zeer zuinige LED baylight

Recentelijk heeft AcBel Benelux een nieuwe energiezuinige baylight geïntroduceerd die de 250 en 400W gasontladinglamp of reguliere TL verlichting moet vervangen.

Bedien je video intercom met je smartphone

De nieuwe video intercom heeft nu een verbeterde camera met een 7 inch touchscreen voor eenvoudige bediening en een duidelijke herkenning van bezoekers.

Bedieningsplaat TECEnow: strak en tijdloos

Een esthetisch prachtig vormgegeven serie, gemaakt van kunststof en ontwikkeld als tegenhanger van de organisch vormgegeven serie TECEambia. Door de hoogte van slechts 5 mm en het minimalistische design oogt TECEnow heel modern en stijlvol.

Kennis delen: ontwerpen, bouwen en leven met daglicht

Op 9 september a.s. organiseert Techcomlight B.V. het evenement 'Kennis delen: ontwerpen, bouwen en leven met daglicht’.

Bette introduceert BETTEANTISLIP PRO voor haar douchebakken

In tegenstelling tot de oude techniek met ingebrand kwartszand, heeft Bette een volledig nieuwe antislip-techniek ontwikkeld. Deze duurzame coating voldoet aan de antislipklasse R10 van DIN 51130.

Remeha’s Aqua Load 110 is ideale 'brug' tussen cv-circuit en boiler

Met de Aqua Load 110 introduceert Remeha een compleet plug-and-play boileroplaadsysteem dat alle functies regelt tussen het cv-systeem en de tapwaterboiler.