Overzicht productnieuws

Heras Uni ChildCare: de beste beveiliging laat ruimte om te spelen

Heras Uni ChildCare integreert veiligheid voor kinderen, een vriendelijke uitstraling en een gunstige prijsstelling. Dit nieuw type staalmathekwerk staat voor degelijkheid en transparantie.

ESEP Milieutechniek breidt assortiment putdeksels uit

ESEP, producent en leverancier van doordachte oplossingen voor de zuivering van afvalwater en de beheersing van waterstromen, heeft naar aanleiding van toenemende vraag haar assortiment uitgebreid met nieuwe gietijzeren afdekkingen.

Raychem biedt energiezuinige veiligheid voor opritten en toegangswegen

Het Raychem vorstbeveiligingssysteem voor toegangswegen en opritten van Pentair Thermal Management bestaat uit een besturingseenheid en elektrische verwarmingskabels.

Boom krijgt tweede leven als onderdeel van speeltoestel IJreka

Voor de inrichting van schoolpleinen wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Het komt echter maar zelden voor dat er binnen de huidige regelgeving gebruik gemaakt kan worden van aanwezige bomen.

Falco voorziet Amsterdamse Bos van duurzaam straatmeubilair

Het straatmeubilair dat is geplaatst, is exclusief ontworpen voor het Amsterdamse Bos en bestaat uit diverse picknicktafels en afzetpalen. Het meubilair zorgt zo voor een mooie huisstijl, passend bij het natuurlijke karakter.

VLP levert inschuifbare harmonicatunnels voor driedimensionale afsluiting

Harmonicatunnels bieden een oplossing voor die situaties waar een driedimensionale afsluiting nodig is. Met deze tunneltenten ontstaat een dichte cabine, die de verspreiding en toetreding van stof, vocht, geluid, stank en vonken voorkomt.

IJhal Amsterdam CS aangekleed met fraaie terrazzo-elementen Tomaello

Op het Centraal Station in Amsterdam is tot begin juni nog koortsachtig gewerkt om de eerste fase van de IJhal op te kunnen leveren. Het maakt deel uit van de vernieuwing van het station en het Stationseiland.

Troax gaaswandensysteem bergt waardevolle goederen veilig op

Troax levert gaaswanden voor industrie, opslag en bergingen ook in thermisch verzinkte uitvoering. Deze materialen zijn geschikt voor gebruik in vochtige omgevingen en buitenruimtes.

Hoe een strandpaviljoen kan groeien

In november 2014 werd in Bloemendaal aan Zee begonnen met de bouw van het permanent strandpaviljoen San Blas naar ontwerp van Hjalmar Fredriksson.

Novoferm lanceert nieuwe NovoSpeed Thermo

Sectionaaldeuren zijn toonaangevend binnen de industrie. De reden is heel eenvoudig.