Overzicht productnieuws

FAAY’s PG Roofing combineert optimale isolatie met optimaal gebruiksgemak

Een thermisch isolerend element voor hellende daken: dit innovatieve product maakt thermische (na)isolatie van schuine dakwanden tot kinderspel.

ZinCo presenteert nieuwe lijn ecologische mengsels dakbeplanting

Nog geen jaar na de lancering van het volledig recyclebare dakopbouwsysteem Natureline heeft ZinCo een nieuwe innovatie duurzame stap gezet.

FOAMGLAS®-isolatie beschermt daken datacenters

Bij de bouw en renovatie van datacenters worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van de gebouwschil. Verstoringen als gevolg van waterinfiltratie hebben hier extreme impact: zowel bouwfysisch, als operationeel en financieel.

SAB-profiel levert nieuwe binnendoos SAB B140/600

In samenwerking met Isover is er voor gevelopbouwsystemen een oplossing ontwikkeld met een Rc > 4,5 m2K/W. Hiermee voldoet het systeem aan de laatste eisen van het Bouwbesluit.

Uitnodiging Stenergy dag Rotterdam

Schrijf je in voor de Stenergy dag Rotterdam, georganiseerd door Steni Benelux.

Murexin komt met nieuwe poederlijm voor keramiek en natuursteen

Murexin had al enige tijd de witte lichtgewicht poederlijm flex KL 1 in het programma, maar heeft deze nu aanmerkelijk verbeterd waardoor deze nu nog universeler inzetbaar is.

Aluminium detailleringsmogelijkheden op het dak zijn eindeloos

De functie van het dak is velerlei. Het dak biedt van oudsher bescherming, groendaken dragen bij aan een duurzame energiehuishouding, daken hebben de functie van daktuinen of dakterrassen en daken geleiden bij hoogbouw vaak nutstracés.

Parthos wanden met ingebouwde elektrische bedienbare jaloezieën

Doordat de losse elementen aan elkaar gekoppeld zijn, kunnen de jaloezieën met één druk op de knop bediend worden: van beneden naar boven, ofwel open, ofwel dicht. Dit zorgt voor een dynamische uitstraling.

Zehnder's WHR 918 zorgt voor ventilatie vanuit keukenkastje

De hele woning voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem vanuit een badkamer- of keukenkastje. Dat kan met de Zehnder WHR 918, speciaal ontworpen voor zeer kleine ruimten.

Vasco kleurt haar radiatoren groen

Mint, Forest en Moss zijn de nieuwe groene kleuren die Vasco introduceert voor haar radiatoren. Het ligt wellicht niet zo voor de hand om juist zo’n duurzaam product als een radiator die jarenlang moet mee gaan, uit te voeren in een kleur.