Overzicht productnieuws

PCI komt met emissiearm tegellijmsysteem

PCI heeft een geheel emissiearm tegellijmsysteem samengesteld dat voldoet aan de eisen met betrekking tot vluchtige organische stoffen van het Duitse onafhankelijke instituut GEV.

Caparol laat houten gevel kennismaken met Carat WoodPaint

Bij de start van het zomerseizoen presenteert Caparol een verf voor houten gevels. Carat WoodPaint is ontwikkeld in Scandinavië.

Merford’s Silent Office biedt gunstig geprijsde akoestische oplossingen

Merford presenteert een nieuwe lijn akoestische elementen met als kenmerken: uniek design, vriendelijke prijs en bijzondere prestaties.

Havé-Digitap introduceert het HD Energie Consult

Als het gaat om het besparen van energie weet bijna iedereen inmiddels wel wat de voordelen daarvan zijn en welke maatregelen er genomen kunnen worden.

DucoBox is stilste én slimste afvoerbox van Europa

Duco Ventilation & Sun Control levert deze intelligente afvoerventilator in twee varianten: de DucoBox Silent en de DucoBox Focus.

Legrand Nederland breidt assortiment Soluflex vloersystemen uit

Legrand Nederland breidt haar assortiment Soluflex vloersystemen uit met nieuwe hoogtes: 50, 70, 80 en 150 mm.

Dosing Care doseerpompen voor vaatwassers leveren geld op

Over veilig en efficiënt doseren gesproken. Vorig jaar introduceerde fabrikant de Dosing Care systemen voor het doseren van chemicaliën: uiterst gebruiksvriendelijke producten die ook nog eens gemakkelijk zijn te monteren.

Nieuwe SAB-Carrier panelen combineren bouwgemak met esthetische variatie

Wederom kan SAB een belangrijke uitbreiding aankondigen met betrekking tot haar sandwichpanelen: de nieuwe SAB-Carrier sandwichpanelen.

Famostars noodverlichtingoplossingen voor zwembaden

Ook voor zwembaden, sauna’s en spa’s heeft Famostar geschikte productoplossingen. De zwembadset voor Pro en een speciaal type Allround zijn specifiek ontwikkeld voor deze corrosiegevoelige omgevingen.

Eaton introduceert nieuwe IP65 kunststof verdeelkasten

Nieuw in het Eaton-assortiment zijn de IP65 kunststof verdeelkasten met DIN-rail in industriële UV- bestendige en standaard uitvoering. De kasten beschikken over een eenvoudig te monteren nul-/aardrail.