Overzicht productnieuws

Kunststof wandbekleding biedt praktisch alternatief voor tegels en glaswanden

Kunststof wandbekleding heeft namelijk een bijzonder groot plaatsingsgemak en veel onderhoudsgemak. Het is lichtgewicht, gemakkelijk en snel op vlakke muren te bevestigen (kitten). Ideaal dus voor renovatieprojecten.

RHeco Hoog Rendement luchtverwarmer verdient zich snel terug

GreenEnergy heeft een nieuw product in haar assortiment. Het bedrijf in duurzame energieoplossingen, heeft naast zonnepanelen en warmtepompen nu ook een eco-lijn aan gasluchtverwarmers.

Geveke heeft troef in handen als het om transformatoren gaat

Met deze productlijn heeft Geveke Besturingstechniek een belangrijke troef in handen als het gaat om de productie en snelle levering van standaard distributietransformatoren of vermogenstransformatoren voor zowel binnen- als buitenopstelling.

Vasco geeft kleur aan warmte

Of je nu bouwt, verbouwt, of gewoon je oude radiatoren vervangt; vandaag doet warmte meer dan verwarmen. Moderne radiatoren gaan discreet op in het interieur of drukken juist een creatief stempel.

Legrand IK-3 vloerdoos is dé oplossing voor lage inbouwdiepte

De ruimte onder de vloer wordt steeds meer beperkt in zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Legrand's IK-3 verticaal is de ideale en flexibele oplossing om met een minimale inbouwdiepte (hoogte 50 mm) onder de vloer te kunnen werken.

Functionele én visuele topkwaliteit met Saval haspelkasten

Haspelkasten worden niet alleen toegepast om de brandslanghaspel te beschermen.

Online Profit Simulator visualiseert besparing Jaga Low-H2O

Op de website www.dezuinigsteradiator.nl kunnen huiseigenaren met de Profit Simulator eenvoudig berekenen hoeveel ze kunnen besparen als zij kiezen voor Jaga Low-H2O radiatoren.

CELO sign nu in aluminiumkleur verkrijgbaar

CELO sign is Famostar’s nieuwe vluchtwegaanduiding uit de CELO-familie en is vanaf nu standaard verkrijgbaar in wit (RAL 9016) én aluminium (RAL 9006).

SUPAFIL E-calculator app maakt opbrengst woningisolatie inzichtelijk

Knauf Insulation realiseert oplossingen die bijdragen aan het ontwikkelen van aangename woon/werkomgevingen. Als één van de wereldmarktleiders binnen de sector levert het bedrijf innovatieve (af)bouwsystemen en -materialen.

Troelstra & de Vries BV lanceert nieuw thermisch isolatiegamma

Troelstra & de Vries BV produceert niet alleen hoog kwaliteitsvolle dakbanen maar investeert ook in een gloednieuw isolatiegamma.