Overzicht productnieuws

GeniaAir van AWB is startpunt voor verbetering energieprestaties

Met GeniaAir heeft AWB de primeur om als eerste fabrikant een warmtepompsysteem voor verwarming, warm water en koeling op de markt te brengen die zowel in een all electric uitvoering als een hybride uitvoering leverbaar is.

Waarom is 5 lux noodverlichting bij iedere brandblusser verplicht?

Om een brandblusser meer op te laten vallen en het gebruik ervan goed mogelijk te maken is 5 lux noodverlichting verplicht. Famostar’s CELO met spotlens is hiervoor prima geschikt.

Energiebesparen en meer (woon)comfort met Triple beglazing

Met drievoudig isolerende beglazing beter bekend als Triple beglazing of Triple glas, is het mogelijk om het warmteverlies via ramen en deuren nog verder te beperken en het (woon)comfort te verhogen ten opzichte van huidige dubbelglas oplossingen.

Glazen douchewanden die hun glans behouden heten SGG TIMELESS

SGG TIMELESS is helder glas dat speciaal ontwikkeld is door Saint-Gobain Glass voor douchedeuren, douchewanden, douchecabines en badschermen.

Belned biedt verrassend maatwerk in neuslatten

Met de ingebruikname van een nieuwe houtbewerkingmachine heeft Belned te Raamsdonksveer een grote stap voorwaarts gezet in het optimaliseren van het te leveren maatwerk.

Promat®-SYSTEMGLAS combineert transparantie met brandveiligheid

Licht en transparantie hebben een directe invloed op hoe men zich voelt in een gebouw en zijn hierdoor van groot belang in ieder ontwerp. Architecten staan voor de opgave om transparantie en brandveiligheid in hun ontwerpen te combineren.

De mogelijkheden van Falco overkappingen met glas

Wilt u een heldere, transparante of lichtdoorlatende overkapping voor bijvoorbeeld uw bedrijfsterrein? Dat kan bij Falco. Onze overkappingen kunnen worden ingezet als fietsenstalling, berging en rokersruimten.

Octatube in de (bouw)prijzen tijdens Gala Nederlandse Bouw

Onlangs zijn tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw de Nederlandse Bouwprijzen 2015 uitgereikt. De door Octatube gerealiseerde kabelnetgevels van de Markthal werden bekroond in de categorie Bouwmaterialen en –systemen.

Nieuwe Calcino Romantico van Caparol ondersteunt ‘romantische’ schilder

Onlangs introduceerde Caparol deze nieuwe, elegante wandafwerking. Calcino Romantico stelt een creatieve schilder in staat om iedere ruimte een stijlvolle metamorfose te laten ondergaan.

BUVA levert inbraakveilige hardglas ramen met chique uitstraling

Er zijn verschillende mogelijkheden om uitzetramen aan de zware inbraakwerendheidseisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen te laten voldoen. Een solide, maar minder fraaie oplossing, is een barrièrestang.